A legrosszabb csillagjegy-párosítások – Ezt mondja erről a horoszkópod!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bika és Nyilas

A Bikában és a Nyilasban, horoszkópjaik szerint, nem sok közös van, ezért egy összeköltözés problémás lehet. Míg a Bikák szeretnek erősnek tűnni, függetlenségre vágynak, ám igen hűségesek, addig a Nyilasok túlságosan nyugodt vérmérsékletűek. A Bikák a lakás berendezésekor nagy figyelmet fordítanak az apróságokra, a dekorációra és a külsőségekre, a Nyilasoknak viszont inkább az számít, mennyire kényelmes és praktikus például egy ágy vagy egy kanapé. Ha párként költöznek össze, akkor az elején jól indulhat a dolog, később azonban lehetnek problémák, a Nyilasok ugyanis nem kedvelik a kötöttségeket.

Ikrek és Szűz

Az Ikrek és a Szűz nem egy jó párosítás, összeköltözés esetén pedig különösen kiütközhetnek a különbségek. Abban hasonlítanak, hogy mindketten nagyon könnyen alkalmazkodnak az új környezethez, viszonylag jellemző rájuk a kompromisszum-készség, ám jellemzően egyikük sem szeret intézkedni, ha felmerül egy probléma, például szerelőt kell hívni. Kialakulhat tovább egyfajta egyenlőtlenség azáltal, hogy a Szűz bölcs és óvatos emberként mindig pátyolgatja a kiszámíthatatlan Ikreket.

Skorpió és Oroszlán

A Skorpió és az Oroszlán bizonyos élethelyzetekben remekül tud együtt működni, ám talán mégsem ajánlott összeköltözniük. A problémáik elsősorban a kommunikációban jelentkeznek először: képesek nagyon hamar hajba kapni valamin. Mindketten olyan típusok, hogy szeretnek irányítani és ők diktálják a tempót. Néha kissé önzőek, vágynak a figyelem középpontjába, ezért nem csoda, ha gyakoriak köztük a drámai és feszült helyzetek. Szerencsére azért nem reménytelen az ő esetük, amennyiben képesek kompromisszumokat kötni, megtanulják elfogadni a másikat, akkor és ezt még a horoszkóp is megerősíti, akár jól is elsülhet az összeköltözés.(Égi jóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük