BulvárCsillagjegyek

Ezt, nekem? Ezt a 4 csillagjegyet rém könnyű félreérteni….

Ezt, nekem? Ezt a 4 csillagjegyet rém könnyű félreérteni....

Ezek a csillagjegyek az átlagosnál többször érzik azt, hogy mondandójuk, cselekedeteik nem úgy sülnek el, ahogy szerették volna. Hogy miért értik őket sorozatosan félre a többiek? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Rák

A Rák csillagjegyet a hangulatingadozásai miatt nehéz megérteni. Nem segít a helyzetén, hogy gyakran ő maga sem tudja megmagyarázni a környezetének, éppen miért is érzi magát lehangolva. Jó hír, hogy minél több időt töltesz vele, annál jobban kiismerheted ezeket a hangulatváltozásokat.

… csütörtökön erre készülj!

Ma a Rák újfent mások érdekeit helyezheti a magáéi elé, aminek következtében felborulhat az esetében oly érzékeny egyensúly az egészséges önzés és az önzetlenség között. Ennek pedig könnyen teljes fizikai és szellemi lemerülés lehet a vége, amiből fakadóan már megint jócskán lemaradhat a saját dolgaival. Próbálja meg ma tehát nem feláldozni magát teljesen mértékben, mások szolgálatára, inkább csak segítsen be másoknak amellett, hogy ösztönzi őket: tegyenek meg mindent ők is, hogy a helyzetük jobbra forduljon! Ez hosszútávon is tartósabb eredményekhez vezethet, mintha mindenki állandóan önre vár, önre támaszkodik…

Skorpió

A Skorpió szeret megtartani magának bizonyos információkat, ezért tűnhet gyakran félreérthetőnek a viselkedése a többiek szemében. Pedig a titkolózással valójában csak önmagát akarja védeni. Szerencsére nem zavarja, mit gondolnak róla, sőt, valójában még élvezi is, amikor titokzatosnak és kiismerhetetlennek tartják mások.

… csütörtökön erre készülj!

Kedves Skorpió, a mai napon lehet, hogy nem részesül akkora figyelemben, mint amekkorát szeretne, emiatt előfordulhat, hogy elromlik a kedve, s ebből fakadóan az emberek még kevésbé merik majd megközelíteni, hisz ki szeretne egy boldogtalan ember társaságában lenni. Figyeljen jobban saját belsõ harmóniájára, mielőtt környezetében keresné a hibát. Az önvizsgálat néha nagyon hasznos dolog, s, talán itt az ideje most önnek is gyakorolni, ez által is fejlesztve önmagát.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author