Ezt olvasd! Ebben különleges ez az 5 csillagjegy!

Hatalmas érték, ha találunk egy olyan barátot az életben, a csillagjegyek között, aki tűzön-vízen átkelne értünk és a kezdetektől biztosít minket arról, hogy örömben és bánatban is számíthatunk rá. Jó, hogy ráakadtál erre a horoszkópra, hiszen így megtudhatod, mely csillagjegy szülöttei között keresgélj!

Mérleg, “a” csillagjegy

Soha nem tudnának megbántani téged. Hisznek a karmában és soha nem tennének olyat senkivel, amit ők sem szeretnék, ha megtörténne velük. Egy igazi Mérleg nagyon sok mindent megtesz érted, anélkül, hogy kérned kellene. Ez a csillagjegy biztosíték arra, hogy képviselőjében maximálisan megbízhatsz!

Skorpió csillagjegy, az életre szóló….

A Skorpiók értékrendjében a bizalom és a lojalitás első helyen állnak. Ha azt veszik észre, hogy benned bízhatnak, cserében ők is mindig őszinték lesznek veled, támogatnak és védelmeznek, amíg csak erejükből telik. Nagyon empatikusak és velük egy életre szóló barátra lelhetsz. Ha partneredül választasz egy Skorpiót, két legyet ütsz egy csapásra: életed szerelme egyben a legbizalmasabb barátod is lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük