Bulvár

Ezt üzeni az asztrológus: új évszak, új utak!

asztrológus
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ebben az évben új utakra vezet asztrológusunk. Ha azt tapasztalod, hogy nem a megfelelő irányba mutatnak az üzenetei akkor legyen bátorságod azt tudomásul venni és új lehetőséget keresni. Egyre megértőbb és tapintatosabb vagy másokkal. Ha egyedülálló vagy, akkor a nyár végén találkozol valakivel, aki fontossá válik számodra.

Kos

Jó érzés tölt el, ami még inkább inspirál a döntéseid meghozatalában és pozitívabb visszacsatolást eredményez. Az érzelmeid a következőkben nagyon intenzívek lesznek, és úgy döntesz, hogy a frusztrációdat másképpen fogod kifejezni, mint általában.

Bika

Mások meglehetősen készségesek lesznek veled. Ha pénzügyi kérdésekkel foglalkozol, akkor kritikában lehet részed. Győződj meg róla, hogy az ötleted a büdzséd keretein belül van. Lépj egyet hátra és vizsgáld meg, hogy valójában mennyit szeretnél és mennyit szükséges költened.

Ikrek

Tudod, hogy mikor kell visszalépni és kivonulni egy helyzetből. Egy szituáció nagyon aggaszt és lelkesedsz azért, hogy foglalkozhass vele. Hajlandó vagy egy bizonyos projekt befejezésére. Ne légy kemény egy szeretett személlyel vagy egy kedves baráttal, aki úgy tűnik, hogy eléggé be van zárkózva.

Rák

Szánj időt egy döntés meghozatalára, ajánlja az asztrológus. Lehet, hogy nem érzed jól magad mindennel kapcsolatban, amiben részt kell venned. Úgy érzed, hogy változtatnod kell, de valóban meg is tudod tenni? Egy hosszú távú álom úgy tűnik, hogy kezd valósággá válni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comment here