Magyar rendőrt ilyen támadás még nem ért. Ezt mondta Pintér Sándor belügyminiszter a szerdai és csütörtöki tüntetések kapcsán.

Pintér belügyminiszter ezek szerint 2006-ban nem élt Magyarországon.

De még nem is a Föld egy másik országában tartózkodott, hanem valamelyik bolygón, olyan helyen, ahol nem voltak újságok, sem rádió és televízió, nem ismerték az internetet ezért nem értesült róla, hogy az akkori Októberi Sajnálatos Események során mintegy 400 magyar rendőr sérült meg, közülük többen súlyosan.

Pintér belügyminiszter ha már a 2006-os év őszét egy tőlünk távoli bolygón töltötte,

internet, tévé, rádió és újságok nélkül, legalább otólag utánanézhetett volna annak, hogy mi történt. Ebben az esetben ugyanis tudhatná, hogy 2006-ban nem békés tüntetőkre támadt a rendőrség. Ha sokszor elmondják ezt a hazugságot, talán sokan hajlamosak hinni ebben, de nem lehet annyiszor elmondani, hogy ettől igazság legyen belőle.

Akik látták, mi történt 2006. szeptemberében a TV székháza előtt,

majd októberben, a belvárosban, s mernek még emlékezni a megrázó képekre, tudják, hogy mi történt. Egy felheccelt tömeg támadt a rendőrökre, autókat gyújtottak fel a mára forradalmárrá nemesedett vandálok, kirakatokat törtek, fosztogattak, és azt is tudjuk, hogy a tankot elkötő öregúr sem békés szándékkal érkezett.

Ezúton tájékoztatjuk Pintér belügyminisztert: nem azért kapja a fizetését, hogy hazudjon.

( A fotók nem 2018-ban, hanem 2006-ban készültek).

2006

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét