Hadgházy Ákos: fáj valami? Forduljon Mészáros Lőrinchez! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hadgházy Ákos: fáj valami? Forduljon Mészáros Lőrinchez!

Ilyen mázlisták is csak mi lehetünk! Bárhogy is keresgéltünk az iskolában tanultak között és akármilyen címszót ütöttünk is be a Google-keresőbe, nem találtunk még egy nemzetet, aki ilyen hiper-szuper képességekkel rendelkező, már-már polihisztornak mondható hazafival rendelkezik, mint Mészáros Lőrinc! Erről írt részletesen Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán.

Hirdetés

“Fájdalma van? Forduljon a Gázszerelőhöz, a legnagyobb gyógyító magyarhoz!

Muszáj volt ezt a megdöbbentő videót megcsinálnom ahhoz, hogy ábrázolni lehessen a Gázszerelő cégbirodalmát (ami persze valójában az Önök miniszterelnökéé)

Az egyik legújabb szerzeménye egy FÁJDALOM AMBULANCIA!!! Megismétlem: F-Á-J-D-A-L-O-M A-M-B-U-L-A-N-C-I-A.

A Gázszerelő, (azaz a miniszterelnök) idén januárban lett a tulajdonosa a Fájdalom Ambulanciát tulajdonló Fájdalom Ambulancia Kft-nek és a Gyógyító Magyarok Kftnek. A cégpapírokból az is látszik, hogy a Gázszerelő Bankja (MKB Bank) hitellel támogatta az ambulanciát.

Ezek tények, az alábbiakat viszont a miniszterelnöktől megkérdezve lehet csak ellenőrizni

Néhány hónapja megbízható forrásom mesélte, hogy a miniszterelnök nehezen bírja a z MR vizsgálatot (mindig nyomkodta a pánikgombot, mert NEM BÍRJA A BEZÁRTSÁGOT az MR alagútjában), amit a gerince (van neki?!) bántalmai miatt végeztek rajta. Az biztos, hogy korábban azzal cáfolták az egyes fotókon kivillanó “golyóálló mellényt”, hogy az nem az volt, hanem a gerincet (van neki?!) támogató eszközt.

Akárhogy is, most vett magának egy saját fájdalom ambulanciát…

Sajnos az ügynek általános jelzésértéke is van. A Fidesz ugyanis 10 év alatt semmit nem tett az egészségügy reformjáért, szép csendben azonban kiderül, mi az elképzelés. A társadalombiztosítás szétverése, az állami egészségügy lerohasztása nagy teret nyújt a magánkórházaknak és a magán biztosítóknak. Így a magyarok kisebb, tehetős része sokkal jobb ellátáshoz fog jutni (a miniszterelnöknek pl saját fájdalom ambulancia jut),

a középből lecsúszó vagy már szegénységben élő többségnek pedig marad az összeomló állami ellátás.

Végül vissza a Gázsszerelőhöz:

állatpatikát is vett, de ez sima ügy, hiszen egy nagy marha-tartó telepe is van.

figyu

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hadgházy Ákos: fáj valami? Forduljon Mészáros Lőrinchez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.