A TV2 Tények ma esti adásában „leleplezi”, hogy Gyurcsány Ferenc gyerekekkel plakátoltatja ki a várost.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Minden forrást nélkülöző írás

A Habony-Vajna Művek egymás kezéből eszik. A Ripost online kiadásában hétfőn 10:30-kor megjelent egy cikk, miszerint: Kis­gye­re­kek­kel pla­ká­tol­tat Gyur­csány, zsebbe kap­ják a pénzt!

Ennek a „történetnek” a megfilmesítését már este 6 órakor láthatjuk a TV2-ben.

A minden forrást nélkülöző „cikk” szerint „Több he­lyen is fel­buk­kan­tak a Gyur­csány-párt által fel­bé­relt gye­re­kek, rá­adá­sul is­ko­la­idő­ben…”

[mnky_ads id=”10552″]

A fideszes bulvármédia maga gyártja a hamis híreket

Minden egyes alkalommal a Gyurcsány-párt plakátjait és szóróanyagait ragasztgatták ki tetszőleges helyszínekre, villanyoszlopokra.

A Ripost szerint a Gyurcsány érdekében plakátoló gyerekek azt sem titkolták, hogy illegálisan, zsebbe fizetik őket. „Le kell fotóznunk mobillal, hogy hova ragasztottuk ki a Gyurcsányt, aztán megszámolják, és ha megvan ötven, akkor azonnal adnak egy ezrest” – vallotta be egyikük.

Mondani sem kell, hogy ez óriási botrány!

Ha a Ripostnak van igaza és ezt bizonyítani is tudná, akkor valóban példa nélküli dolgot művelt a Demokratikus Koalíció, ha viszont – feltételezésünk szerint – ezt csak kitalálta a bulvármédia, és gyerekek közreműködésével állít valótlant, akkor itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a kormány szolgálatában álló bulvármédia maga gyártja a hamis híreket.

Minő érdekesség: a hétvégén maga Orbán Viktor mondta, hogy a „Fake News”-nak nem nyilatkozik. Lehet, hogy a miniszterelnök a Habony Árpád, Mészáros Lőrinc és Andy Vajna fémjelezte médiumokra gondolt?

DK: Reagálás a Ripost hazug cikkére

A Ripost mai számában megjelent fényképpel illusztrált cikk szerint a DK kisgyerekekkel plakátoltat pénzért, iskolaidőben.

A DK megtalálta a fotón plakátot ragasztó fiatalokat, akik elmondták az igazságot. A valóság a Ripost állításaival szemben az, hogy a fotón plakátot ragasztó mindkét fiatal felnőtt korú, egyikük 19, másikuk 21 éves, mindketten DK-s aktivisták. A képen szereplő harmadik, 18 év alatti fiatalember DK-párttag szüleinek segít a kampányban.

A plakátot ragasztó két fiatal önkéntesünk azt is elmondta, hogy tegnap, tehát vasárnapi napon, nem iskolaidőben plakátoltak, természetesen önkéntesen, ingyen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. E tényeket írásba is adták, és hajlandóak akár hatóság vagy bíróság előtt is megerősíteni.

Helyreigazítást, és bocsánatkérést követelünk a Riposttól és minden olyan propagandamédiumtól, amely átvette a hazug cikket. Ellenkező esetben újabb pert indítunk a Habony-média ellen.

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét