Mit meg nem tesz egy cigány, ha erre utasítják? – Farkas Flórián a migráncsgyűlölő

Titokban tartott kongresszust a Fidesznek kampányoló Lungo Drom Jászberényben. A fideszes országgyűlési képviselő, Farkas Flórián által vezetett cigány szervezet összejöveteléről párttársa, a térség képviselője, Pócs János posztolt a Facebookon, de az eseményt korábban sehol nem hirdették meg.

A Fidesz és segédcsapatai félnek a nyilvánosságtól,

a számukra kellemetlen kérdésektől, mint a tűztől. A párt dédelgetett roma vezetője környékén “csak” 1,6 milliárd szívódott fel, ennek ellenére a hatóságok semmit sem tesznek, közel három éve. Akinek nincs takargatnivalója, az nem bújik a tartója háta mögé, hanem kiáll az igazáért. Farkas ma már nem több, mint a Fidesz egyik kitartott, gyáva nyula.

Az eltelt közel három évtized alatt, már sokszor megtagadták fiatalkori álmaikat. Megöregedtek, pocakot eresztettek, imádják a pénzt és a hatalmat. Nem szolgálnak, uralkodnak. Alattvalóiknak tartják az „egyszerű” embereket. Nem véletlen, hogy Orbán a Várba, az egykori királyi székhelyre vágyik.

Szombaton, a Farkas Flórián vezette Lungo Drom is csatlakozott a főnök hátsójába szerelmesek széles táborába.

A kongresszusukra hivatkozva kiadott közleményük szomorú példája a szervilizmusnak, a talpnyalásnak. Az “írásmű” szerint:

“A Lungo Drom aggodalommal látja, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a kötelező, felső korlát nélküli, állandó betelepítési kvótát. Ez sérti hazánk szuverenitását és veszélyezteti a magyar cigányság felzárkózását és jövőjét.”

Majd újabb veretes mondatokban fejezik ki elkötelezettségüket Orbán iránt:

“A magyarországi cigányságnak nem érdeke, hogy távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel oldják meg a munkaerőhiányt! Akik az úgynevezett Soros-tervet támogatják, azok ellenségei a hazai cigányság ügyének is.”

Hinnye! Mondhatnánk,

de miniszter Flóriék még rátettek pár lapáttal:

“A Lungo Drom Kongresszusa elutasítja a Soros-hálózat törekvését, hogy a Magyar Országgyűlést és a Kormányt megkerülve, a magyar emberek akaratával szemben hazánkban is megszervezze a bevándorlást és bevándorlókat előnyben részesítve háttérbe szorítsa a cigány lakosság lehetőségeit. “

A párt hűséges szolgálójaként megdicsérik a kormányt mindazért a jóért, amit a magyar romákért tettek:

“A Lungo Drom a társadalmi felzárkózás további folytatásának, értékeink megvédésének garanciáját továbbra is a Fidesz-KDNP pártszövetség kormányzásában látja. A Lungo Drom és szövetségesei kiállnak a kormány felzárkózás politikájának folytatása mellett, és felelősséget vállalnak a magyarországi cigányság egészéért.”

Aki még nem értette, hogy miről is van szó, a közlemény legvégén megtudhatta:

“Annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz-KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom Kampányindító Kongresszusa január 27-én úgy határozott, hogy a cigány választói névjegyzékbe való felvételt, regisztrációt a Lungo Drom kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazza és támogatja.”

A magyarországi romák közül nagyon soknak elege van Farkasból és a tenyeréből etetett cimboráiból.

Ezek a megélhetési roma vezetők, kizárólag a maguk zsebét tartják fontosnak, magasról lesz@rják a mintegy 800 ezer magyarországi romát. A miniszterelnök romaügyi biztosa által vezetett gittegyletnek nem az uszításban, a gyűlöletkeltésben kellene élen járniuk. Romák százezrei élnek emberhez méltatlan körülmények között, esélyük sincs, hogy kiutat találjanak. A magyar csodának kikiáltott közmunka, csak növeli a kiszolgáltatottságukat, modern kori rabszolgaság intézményesített formája. A Fideszt szolgáló roma vezetők sunnyognak, semmit sem tesznek azért, hogy a romák közül mind többen találják meg a tisztes megélhetéshez vezető utat. Teleki László baloldali roma politikus szerint, a Fidesz számára a legjobb, a halott cigány, azzal már nincs gond.

A magyarországi romáknak nem Soros az ellensége, hanem Orbán Viktor és a Fidesz!

Az áprilisi választások tétje a romák számára az: hogy Orbán rabszolgájaként akarnak-e élni tovább, vagy voksukkal segítenek abban, hogy esélyt és reményt kapjanak egy jobb, emberibb életre.

Farkas Flórián, a cigány Kubatov

Farkas Flórián is sorosozik egyet

(forrás: MTI)

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük