Titokban tartott kongresszust a Fidesznek kampányoló Lungo Drom Jászberényben. A fideszes országgyűlési képviselő, Farkas Flórián által vezetett cigány szervezet összejöveteléről párttársa, a térség képviselője, Pócs János posztolt a Facebookon, de az eseményt korábban sehol nem hirdették meg.

A Fidesz és segédcsapatai félnek a nyilvánosságtól,

a számukra kellemetlen kérdésektől, mint a tűztől. A párt dédelgetett roma vezetője környékén “csak” 1,6 milliárd szívódott fel, ennek ellenére a hatóságok semmit sem tesznek, közel három éve. Akinek nincs takargatnivalója, az nem bújik a tartója háta mögé, hanem kiáll az igazáért. Farkas ma már nem több, mint a Fidesz egyik kitartott, gyáva nyula.

Az eltelt közel három évtized alatt, már sokszor megtagadták fiatalkori álmaikat. Megöregedtek, pocakot eresztettek, imádják a pénzt és a hatalmat. Nem szolgálnak, uralkodnak. Alattvalóiknak tartják az „egyszerű” embereket. Nem véletlen, hogy Orbán a Várba, az egykori királyi székhelyre vágyik.

Szombaton, a Farkas Flórián vezette Lungo Drom is csatlakozott a főnök hátsójába szerelmesek széles táborába.

A kongresszusukra hivatkozva kiadott közleményük szomorú példája a szervilizmusnak, a talpnyalásnak. Az “írásmű” szerint:

“A Lungo Drom aggodalommal látja, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a kötelező, felső korlát nélküli, állandó betelepítési kvótát. Ez sérti hazánk szuverenitását és veszélyezteti a magyar cigányság felzárkózását és jövőjét.”

Majd újabb veretes mondatokban fejezik ki elkötelezettségüket Orbán iránt:

“A magyarországi cigányságnak nem érdeke, hogy távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel oldják meg a munkaerőhiányt! Akik az úgynevezett Soros-tervet támogatják, azok ellenségei a hazai cigányság ügyének is.”

Hinnye! Mondhatnánk,

de miniszter Flóriék még rátettek pár lapáttal:

“A Lungo Drom Kongresszusa elutasítja a Soros-hálózat törekvését, hogy a Magyar Országgyűlést és a Kormányt megkerülve, a magyar emberek akaratával szemben hazánkban is megszervezze a bevándorlást és bevándorlókat előnyben részesítve háttérbe szorítsa a cigány lakosság lehetőségeit. “

A párt hűséges szolgálójaként megdicsérik a kormányt mindazért a jóért, amit a magyar romákért tettek:

“A Lungo Drom a társadalmi felzárkózás további folytatásának, értékeink megvédésének garanciáját továbbra is a Fidesz-KDNP pártszövetség kormányzásában látja. A Lungo Drom és szövetségesei kiállnak a kormány felzárkózás politikájának folytatása mellett, és felelősséget vállalnak a magyarországi cigányság egészéért.”

Aki még nem értette, hogy miről is van szó, a közlemény legvégén megtudhatta:

“Annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz-KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom Kampányindító Kongresszusa január 27-én úgy határozott, hogy a cigány választói névjegyzékbe való felvételt, regisztrációt a Lungo Drom kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazza és támogatja.”

A magyarországi romák közül nagyon soknak elege van Farkasból és a tenyeréből etetett cimboráiból.

Ezek a megélhetési roma vezetők, kizárólag a maguk zsebét tartják fontosnak, magasról [email protected]ák a mintegy 800 ezer magyarországi romát. A miniszterelnök romaügyi biztosa által vezetett gittegyletnek nem az uszításban, a gyűlöletkeltésben kellene élen járniuk. Romák százezrei élnek emberhez méltatlan körülmények között, esélyük sincs, hogy kiutat találjanak. A magyar csodának kikiáltott közmunka, csak növeli a kiszolgáltatottságukat, modern kori rabszolgaság intézményesített formája. A Fideszt szolgáló roma vezetők sunnyognak, semmit sem tesznek azért, hogy a romák közül mind többen találják meg a tisztes megélhetéshez vezető utat. Teleki László baloldali roma politikus szerint, a Fidesz számára a legjobb, a halott cigány, azzal már nincs gond.

A magyarországi romáknak nem Soros az ellensége, hanem Orbán Viktor és a Fidesz!

Az áprilisi választások tétje a romák számára az: hogy Orbán rabszolgájaként akarnak-e élni tovább, vagy voksukkal segítenek abban, hogy esélyt és reményt kapjanak egy jobb, emberibb életre.

Farkas Flórián, a cigány Kubatov

Farkas Flórián is sorosozik egyet

(forrás: MTI)

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. minden rassznak megvannak a szemetei de ezek nem minositik a többit.csak magad uram ha lehet.jóert rossszert a jutalmat

  2. ORSZÁG szégyenei !!! Ti tettétek tönkre a roma társadalmat!! bujdokoljatok orsós mögött !! LESZ BAJOTOK sorosozás után, mert el fog mulani !! SEMMI SEM ÖRÖK !! Ti meg különösen nem !!!! De hogy mi vár rátok ????!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét