„Köszönöm szépen!” – ezt ismételte meg Farkas Flórián többször is, amikor a most nyilvánosságra került OLAF-vizsgálatról és az 1,6 milliárdról kérdezte az ATV, és bement a parlamenti ülésterembe.


Nem válaszolt érdemben

Farkas Flórián, amikor a parlamenti folyosón arról kérdezték, hogy az EU Csalás Elleni Hivatala (OLAF) büntetőeljárást javasolt egy korábbi jelentésében a hozzá köthető, Híd a munka világába program miatt.

„Köszönöm szépen!” – reagált Farkas Flórián, aki korábban az Országos Roma Önkormányzat elnökeként kötődött a projekthez.

Vajon lesz-e következmény?

Arra, hogy lesz-e most valamilyen következménye a napvilágot látott, a 24.hu által közölt jelentésnek, a képviselő ugyancsak megköszönte a kérdést, de nem adott választ, bement a parlamenti ülésterembe.

Az OLAF jelentése szerint a szociális szövetkezetekre adott 1,6 milliárd forintos uniós támogatást elherdálták, például egy gellérthegyi luxusvillára. A jelentésből az is kiderült: az OLAF korábban beidézte Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat volt vezetőjét, aki ennek nem tett eleget. Később is csak utasításra jelent meg az OLAF irodájában.

(Forrás: ATV)

Meddig védi még Orbán az igazságszolgáltatástól Farkas Flóriánt?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét