Farkasházy listája, amit Orbán nem tesz ki az ablakba!

Se időm, se kedvem kiérlelni, ezek jutottak eszembe. S nem doktori, tán még Schmitt Pál is gondosabban fogalmazna, minél egyszerűbb, hogy ne váljék érthetetlenné és olvashatatlanná. Tegyék meg mások is, majd kialakul. Írd, olvasd, terjeszd!

101 OK, AMELY A KÉTHARMADHOZ VEZETETT

S hogy miért lett ez 101? Mert ha ennyi kiskutya összefog, akkor nem választotta volna meg Szörnyella de Frászt.

VÁLASZTÁSI CSALÁSOK

1️⃣️ Erdősiné és a kopaszok. Az ügyben „tehetetlen” rendőrség és ügyészség. Az MSZP hosszas szívatása a vasárnapi zárva tartás ügyében. Patyi és Pálffy Ilona hatósága rendre a kormány szája íze szerint dönt.
2️⃣️ Az új választási törvény, a győztesnek is járó kompenzációk, a körzetek Fidesz számára kedvező megváltoztatása, amit Kövér beismert, földrajzi bűvészkedésnek nevezve.
3️⃣️ A Kubatov lista, a bővítését és pontosítását szolgáló tízmilliárdos nemzeti konzultációk.
4️⃣️ Százával utaztattak át a szavazás napján a magyarországi kamu lakcímet létesítő határon túli magyarokat, vajh miért? Németh Szilárd erdélyi „kampányolói”. Hamis szórólapok, például aki listán és egyéniben más pártot jelöl, szavazata érvénytelenné válik.
5️⃣️ A média szerint tévedés és nem szervezett csalás számos körzetben az egyéni és listás szavazatok nagy eltérése. Hogy fél hétig 125 ezerrel többen szavaztak, mint hétig. Tán csak nem volt az országban elég abakusz és kockás füzet. Vagy a számlálóknak valaki kiadta, hogy ne négy, hanem öt pálcikát húzzanak át, hadd érezze magát legalább addig jól az ellenzék a nagy részvételtől, amíg vissza nem vonják egy részét. Vagy – és ez már tudományos szenzáció lenne – fél hét után protonok helyett kizárólag elektronok, azaz negatív szavazók érkeztek. Az NVI számítógépes rendszere pedig azért dőlt össze, mert csak négyévente sportol és nem volt edzésben. Az viszont már gyanús, hogy 2014-hez hasonlóan még órákig tartott a szavazás, talán azért, hogy legyen idő kozmetikázni, ha szükséges, csak két tornaterem kellett volna az elkerüléséhez. Miként 400 szavazat, hogy ne legyen kétharmad.
6️⃣️ Miközben a határon túliak levélben is szavazhattak, Angliában és másutt órákig kellett utazni és sorban állni azoknak, akik élni akartak állampolgári jogukkal.
7️⃣️ Kamupártok ismételt létrehozása, most se fogják behajtani a rájuk elszórt 3 milliárdot. Lévai Katalin két hónapos tündöklése és pártjának klónozott ajánlói.
8️⃣️ A közszolgálat négy év alatt szinte soha, a kampány alatt öt percekre engedte be az ellenzéket. A közterületi hirdetések monopolizálása, a Simicska oszlopok elleni támadás, a városképekre hivatkozás, a helyek felvásárlása.
9️⃣️ Az ellenzéki pártokra kirótt borsos és indokolatlan ÁSZ büntetések. Kivéve a Fideszt, holott Simicskától szinte ingyen kapták a plakáthelyeket legutóbb, amúgy a mellényzsebből kifizették volna.
1️⃣️0️⃣️ A tízezer forintos Erzsébet utalvány és a 12 ezres gáztámogatás. Számos olyan anyagi juttatás, amely az ellenzéket a külön indulásokban tette érdekeltté. Legyen minél több kis párt, oszd meg és uralkodj, mindezt a demokrácia iránti elkötelezettségnek álcázva.
1️⃣️1️⃣️ Miként az EBESZ is megállapította, nem volt esélyegyenlőség, a döntéshez szükséges információkhoz való hozzáférés nem volt biztosítva, a kormány a kormánypártoknak játszott át hatalmas erőforrásokat.

AZ ÖSSZEFOGÁS HIÁNYA

1️⃣️2️⃣️ E szót számos politikus, politológus, tanácsadó négy év alatt szitokszóvá tette. Mások az összefogósdi ostobaságát terjesztik, mintha ne bizonyította volna be 2014 irtózatos lebőgése, hogy a „teljes összefogást” nyilvánosan mantrázókat vagy konkrétan Orbán Viktor küldi pályára, vagy szimplán elaggott, humorukat és intellektusukat vesztett, lepusztult komcsibácsik, ezerszer újramesélt, ócska sztorikkal – írta Ceglédi Zoltán. Némi halmazelmélettel lenne tippem az illetőre.
1️⃣️3️⃣️ A 2014-es kamu összefogás ellentéte az igazi összefogás és nem a széthúzás. S több foka létezik, tucatnyi más kifejezést is takar, együttműködés, összehangolás, közös érdek, optimalizálás, legrosszabb a nehezen érthető koordinálás, végül csak ezt szajkózták.
1️⃣️4️⃣️ Csak az MSZP volt a közös lista híve. A külön indulás révén a Momentum, a Kutyapárt és az Együtt 270 ezer szavazata eleve elveszett, nem kizárt, hogy a kétfelé szavazás több választót zavart össze, mint amennyit bántott.
1️⃣️5️⃣️ A külön indulók a még bizonytalanokra hajtva a többiek ellen beszéltek, egymástól akartak lecsípni szavazókat, a médiában ez visszhangzott. Az LMP még az utolsó pillanatban is azzal jött ki egy tárgyalásról, hogy Gyurcsány részeg volt.
1️⃣️6️⃣️ A pártok Márki-Zay vásárhelyi sikeréből semmit se tanulva azt hirdették, hogy ez 106 külön történet. Lehet, de ennyi verziót kommunikálni kissé drága és nem előtte fél órával kell elkezdeni.
1️⃣️7️⃣️ A listásoknak legalább 27 körzetben kellett egyéni jelölteket indítani, ami már eleve veszteség, sok helyen behozhatatlan hátrány volt ellenzéki győzelemre.
1️⃣️8️⃣️ Egy diktatúra, egy túlterjeszkedő hatalom legyőzéséhez nem a különbségeket, hanem a közös érdeket kell keresni egymásban, a történelem számos esete bizonyítja, hogy a koalíció, az együttműködés még nem önfeladás, olykor csupán akár egymástól igen távol állók időleges szövetkezése egyetlen célra.

SZEREPOSZTÁSI TÉVEDÉSEK

1️⃣️9️⃣️ Egy színigazgató tudja, ha nincs Hamletje, akkor a Három nővért vagy a 12 dühös embert kell elővenni. Hiába a sok kiváló karakter, ha hat önjelölt Hamlet ágál egymással, ennyi jó koponya nincs.
2️⃣️0️⃣️ Szél Bernadettnek bemesélték, hogy miniszterelnök lehet. Egy 6-7%-os párt élén, amelyik nem szövetkezik senkivel? Csak tönkreteheti a többiek erőfeszítéseit.
2️⃣️1️⃣️ A Jobbik hajthatatlansága bármilyen együttműködésre, ebben Simicska is benne lehetett. Szereztek rengeteg ezüstöt.
2️⃣️2️⃣️ Többeket felfelé buktattak, például a faluhoz, az agráriumhoz kiválóan értő Gőgöst elnökhelyettessé, az oktatás anomáliáiban jártas Kunhalmit budapesti elnökké téve, akiknek így olyan kérdésekben is rendre meg kellett szólalniuk, amelyhez alig konyítottak.
2️⃣️3️⃣️ Két ellenzékinek tartott csatorna rendre megszólaltatott számos olyan pártvezért, akiknek szinte csak magából állt a pártja, elhitetve a közvéleménnyel, hogy léteznek. Végül már Fodor is elhitte.
2️⃣️4️⃣️ Gyurcsány túlszerepeltetésének a rajongói biztosan örültek, de lehet, hogy emiatt nem tudtak jobban nőni, pedig ott volt Molnár Csaba, Debreczeni József, Ara Kovács Attila, kampányzárójukon pedig Kuncze és Lendvai Ildikó is felszólalt.
2️⃣️5️⃣️ Juhász Péter igazi utcai harcos, de amikor látta, hogy a karaktergyilkosság ellen rövidtávon tehetetlen, az Új Pólus meg nem jön létre, a vabank helyett még időben szövetkezhetett volna Karácsonnyal.
2️⃣️6️⃣️ Gulyás Márton tette talán a legtöbbet, de csak időt fecsérelt a választási törvény megváltoztatására, ami a Fidesz nélkül nem megy és nehezen kommunikálható. Rengeteg energia ment el rá, más célért kellett volna összehoznia az ellenzéket.
2️⃣️7️⃣️ Az utca hőseinek sikertelen landolása a pártpolitikában, például Kónya és Árok, a két bohóc, Pukli István szerencsétlen pártalapítása, Sándor Máriát viszont egyszerűen cserbenhagyták az orvosok és a pártok, majdnem ráment.
2️⃣️8️⃣️ Lattmann Tamás ámokfutása a homályos hátterű Új Magyar Köztársaság élén majd a kisgazdáknál. Miközben remekül indult tüntetések szónokaként.
2️⃣️9️⃣️ A Momentum a sikeres nolimpia után ráhajtott az ügynöktörvényre, amibe már mindenkinek beletörött a bicskája és nem érdekel senkit. Medgyessy múltjával szórakoztak három nappal a választás előtt, csak azért ússzák most meg, mert kisebb részük van a kétharmadban, mint az LMP-nek, azért az Együttel hármasban Kocsist behozták a Józsefvárosban.

ORBÁN HÁROM MÁZLIJA

3️⃣️0️⃣️ A 2008-as pénzügyi világválság végleg tönkretette ellenfeleit, ami kétharmados győzelemhez segítette.
3️⃣️1️⃣️ A migránsok áradása, amit az elsők között használt ki.
3️⃣️2️⃣️ Az európai konjuktúra, és a Marshall segélynél is nagyobb uniós támogatások, a magyar növekedés két kizárólagos oka.

A MÉDIABIRODALOM VISSZAVÁG

3️⃣️3️⃣️ Egykor a föld volt a hatalom, aztán a tőke, a gépek, majd a tudás, a technológia, az innováció, most az információ. Főleg a valótlan.
3️⃣️4️⃣️ A Népszabadság beszántása Orbán bécsi strómanja, Pecina segítségével. A megyei lapok felvásárlása közpénzből meggazdagodott hűbéresek révén.
3️⃣️5️⃣️ Matolcsy köztörvényes bűne, az Origo megszerzése.
3️⃣️6️⃣️ Az állami Eximbank jogtalan kölcsönével a TV2 átpasszolása Vajnának, s kitömése hirdetésekkel. Az RTL Klub eddig nem sikerült, bár Simicska szíves közlése nyomán megtudtuk, szobatársa azt remélte, majd megveszi neki a Gaszprom.
3️⃣️7️⃣️ Az állástalan Habony a Magyar Idők, a Lokál, a Ripost és más szennylapok, szennyportálok révén pótolja Simicska távozását.
3️⃣️8️⃣️ A közszolgálat megcsúfolásaként az állami tévécsatornák és rádióadók működése.
3️⃣️9️⃣️ Mindehhez jólfizetett zugújságírók hada, kitüntetésekhez és zsíros megbízatásokhoz jutók lelkes üvöltözése, számos értelmiségi, tudós, művész asszisztálása, akik mindebből jól élnek, s nevüket adják hozzá.
4️⃣️0️⃣️ Szinte minden nyugati befektető eladta a tulajdonát a Fidesz strómanjainak, mert megfosztották őket az állami hirdetésektől, elijesztették tőlük a magánhirdetőket, ráadásul jóval a piaci ár felett vették meg.

A SPORTCSEL

4️⃣️1️⃣️ A világon egyedülálló M4-es állandó migránshírekkel spékelt közvetítései, amely az ország tízedik sportcsatornájaként irtózatos felárért bevásárolta magát a BL-be, a Forma 1-be is. Olyanokat mérgeztek naponta, akik más politikai híreket nem fogyasztottak, ezeket viszont észrevétlenül nyomták le a torkukon.
4️⃣️2️⃣️ A TAO, ami közönséges állami adócsalás, hogy ne lógjon ki a lóláb, nemcsak a foci kapta, az úgynevezett látványsportok is. Köztiszteletben álló sportolók, örülve a sosem látott pénzesőnek vígan fotózkodnak, paroláznak Orbánnal, hirdetik nagyságát, egy kis nemzet sikereit, cseppet se törődve azzal, hogy egy ország lehetőségeihez képest a világban már csak diktatúrák adnak ennyi pénzt élsportra. Orbán a választások másnapján meg is köszöni az elmúlt hetekben nemzeti ügyekben nyújtott támogatást az FTC-nek, és nagy sztárjának, Bödének, a madocsai Messinek.
4️⃣️3️⃣️ Bár a kongó stadionokra és a reménytelen magyar focira elpazarolt százmilliárdok inkább ellenérzéseket szültek, de a méregdrága vizes vébét és Hosszú Katinka támogatását már kevesebben sokallták. Miként a rengeteg honi világverseny megrendezését, a csak légiós kézilabda sikerek árát. Észre se véve a remek új lopási lehetőségeket.

MIGRÁNS, SOROS, BRÜSSZEL

4️⃣️4️⃣️ Féktelen, uszító, antiszemita gyűlöletkampány egy 86 éves filantróp milliárdos ellen. Mindazon civil szervezetek megfélemlítése, akik külföldi támogatásokat kapnak. Bár az még bizonyításra szorul, hogy Soros norvég is. Élve a régi vicc tanulságával, a faluban nincs antiszemitizmus, de igény lenne rá.
4️⃣️5️⃣️ Miközben százmilliárdok vándorolnak magánzsebekbe gazdag külföldiek beengedéséből, a moszkvai vízumközpont pedig prostikat és maffiózókat invitál Európába, nem létező migránsokkal ijesztgetik sikeresen a vidéket.
4️⃣️6️⃣️ Az Európai Néppárt máig befogadja az Unió legnagyobb házon belüli ellenségét, állítólag azért, mert még mindig jobb, mintha kinn lenne.
4️⃣️7️⃣️ A brüsszeli vezetők olykor fellépnek a fékek és ellensúlyok elpusztítása, a demokrácia felszámolása, a sajtószabadság korlátozása ellen, de még az ellenük folyó uszítást és szervezkedést is lagymatagon tűrik. Orbán pedig mesterien tágítja az ezer bajával leterhelt Unió tűrőképességét.
4️⃣️8️⃣️ Brüsszel azt is elnézte, hogy a lengyelekkel nem működünk együtt az Európai Ügyészséggel. Így szinte lehetetlen a legnagyobb gazemberek felelősségre vonása.
4️⃣️9️⃣️ Hatalmas pénzből tudatos manipulátorok és megtévesztett hívek serege sokakkal elhiteti, hogy Brüsszel fel akarja számolni a magyar önállóságot.
5️⃣️0️⃣️ Orbán Európa páriájából sokak szemében európai államférfivá, a migránsok beáramlása elleni küzdelem legelkötelezettebb harcosává vált, akinek emiatt szinte mindent elnéztek.
5️⃣️1️⃣️ Trump, a Brexit, az Isis, Szíria, Erdogan, Kaczynski, a Putyin elleni bojkott, a migránsok áramlása, az euroszkeptikusok szaporodása mind gyengítette az Uniót, az Orbán elleni fellépést egyszerűen hátrébb sorolták.
5️⃣️2️⃣️ Merkel otthoni gyengülése, a bajorok pártfogása is a nemzetközi kavarásban egyre otthonosabb és tapasztaltabb Orbánnak kedvezett.
5️⃣️3️⃣️ Trump ugyan nem állt még szóba áll azzal, aki már Tusnádfürdőn benyalt neki, de az addigi amerikai szankciók és ultimátumok eltűntek.
5️⃣️4️⃣️ Európa vezetői közül egyre kevesebben kérték számon a magyar miniszterelnöktől a kettős beszédet, hogy otthon folyton Brüsszel ellen beszél, ott meg szemérmetlenül a képükbe mosolyog. Igaz, Washington, Párizs, London, Róma, Berlin nem fogadta, így kárpótolta magát Moszkvával, Pekinggel, Isztambullal, Bakuval, Asztanával, Jakartával Ulan-Batorral.
5️⃣️5️⃣️ Erdélyben, Kárpátalján, a Vajdaságban, a Felvidéken is megették, hogy bár semmilyen komoly eredményt nem ért el a határon túliak érdekében, ám krokodilkönnyeket hullajt értük, a hűségeseket pénzeli is, így boldogan szavaztak rá.

Úgy érzi, ez még nem minden? Igaza van! Kattintson a folytatásért”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük