Orbán Viktor: Magyarországon ma baloldali, liberális és kormányellenes médiatöbbség van. ezt én ténykérdésnek tekintem. Indulat nélkül mondom, nincs bennem harag, nem rázom az öklömet. Egész egyszerűen, mint ahogy reggel felkel a nap, én is fölkelek, és azt látom, hogy a mai nap is ellenszélben fogok dolgozni.

• Silvio Berlusconi:

Menekülök a nők elől, állandóan üldöznek, minden sarkon ott állnak, nincs egy nyugodt percem tőlük, fiatalkorú iskolás lányok akarnak tőrbe csalni, pontosabban az ágyukba, a sok idegességtől a hajam és a fogaim is kihullottak, sehol egy újság, egy rádió, egy tévécsatorna, hogy mindezt elpanaszoljam.

• Donald Trump:

Állandóan molesztálnak az oroszok, adatokat küldenek rólam Clintonnénak, Moszkvában pisiszexre akartak kényszeríteni, pedig azt ellenszélben nem lehet, a lányom férjét is magukhoz csalták, bézbólsapkát huzigálnak a fejemre, hogy Amerika csak a második.

• Vlagyimir Putyin:

Mindenhol újságírók lesnek rám, hátha véletlenül lelövik őket a testőreim, és akkor híresek lesznek, trollok és hackerek kergetnek az interneten, ukrán viccekkel gúnyolnak, rám akarják sózni a Krímet, civilszervezetek költöztek be a spájzba, ha elmegyek az orvoshoz novicsokot és polóniumos teát ír fel, rémes!

• Napóleon:

Mindenkinek a mi kis Korzikánkra fáj a foga, egyik hadjáratot vezetik a szülőföldem ellen a másik után, Bugyonnij már Párizst fenyegeti, az ablakom alatt az Abba a Waterloót énekli, hát sosem lesz itt békesség?

fotó: F.T. facebook

• Haynau:

13 tábornok megrohant, megkötözött és egymás után mind főbe lőtt ugyanazzal a golyóval. De megmentettek, mint száz évre rá Dózsát. Szabolcsban birtokot vettem, és magyar népviseletben parádéztam a korzón, mindenki rám köszönt, tehát egyáltalán nem haragszanak rám a magyarok. Ám Londonban egy munkásgyűlés két magyar résztvevője felismert és megvert, „Ezt Aradért kapod!” kiáltással.

• Sztálin:

Rettegek a Kremlben, Kirov pisztollyal, Trockij egy jégcsákánnyal tört rám, Kamenyev és Zinovjev a Gulagra, a tatárok a Volgán túlra, a zsidók Birobidzsánba akarnak telepíteni, Jagodának, Jezsovnak és Berijának még a szeme sem áll jól, állandó veszélyben van az életem.

• Schmidt Mária:

Be kellett adnom a közösbe a Figyelőt, utána a Terror Házát, majd a Sorsok Házát, a fiam miatt be kellett lépnem az LMP-be, jó, hogy nem a Vörös Október Tsz-be, már a halszagú Gerő András is ellenem fordult, Dózsa László pedig azt üvöltözi be a küszöb alatt, hogy Pruck Pál, és ha eltaposom, naponta háromszor támad fel.

• Kövér László:

Ellenzéki képviselők mérgezett vizet küldetnek fel az elnöki pulpitusra, naponta büntetnek meg a rendőrök, a közterület-felügyelők, elvontatják a kocsimat, utána felírnak, hogy a tilosban gyalogoltam, becsmérlőn nézegetik a bajuszomat, egy pokol az
életem, az egész fizetésemet rájuk költhetem.

• Rogán Antal:

Cili ki akarta váltani az ipart, hogy éjszakai műszakban kosarat fonjanak a Sarka Katával, de a jobbikos önkormányzat nem ad nekik lakcímkártyát, mert szerintük nem telepedtek le, a szomszédom nem köszön, a másik meghívott egy betűtésztalevesre, de csupa O1G volt.

fotó: F.T. facebook

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét