• Tiborcz István:

A Fedél nélkült árulom a tilosban, mire állandóan szabadra állítják a lámpákat, hogy elüssenek, fényárban úszik az egész város, hogy ezzel is bosszantsanak, ha így marad, el kell hogy adjam az egyik vesémet egy dúsgazdag vatikáni migránsnak, vagy a turai kastély előtt koldulhatok.

• Orbán Győző:

A feleségem kőlevest akart főzni ebédre és vacsorára, ezért kiküldött a bányámba, hogy hozzak bele egy kiló dolomitot, de sehol sem találtam, már egy nagyobb kaviccsal is beértem volna, végre a fiam háza előtt láttam, ám azt nem mertem felvenni, mert még megver.

• Mészáros Lőrinc:

A faluban mindenki maga köti be a bojlerét, megtanulták, hogy kell kóccal körbetekerni a csapot, hogy ne csöpögjön, egyszerűen nem kapok munkát, felkopik az állunk, csikkekből sodrok magamnak naponta egy staubot, hogy legalább egy-két slukkra fussa. Az a szegény, aki a legszegényebb. Ezt egy dúsgazdag magyar tanár ordította be tegnap az okostelefonomba.

• Matolcsy György:

Ingyenkonyhákon ebédel a családom, kapualjakban alszanak a rokonaim, a kukákban turkálnak az unokatestvéreim, van vagy hét és fél milliárd, nyolcasokat mutogatnak a dolgozóim, hát élet ez?

• Orbán Ráhel:

Be kellett adnom a zaciba az NDK mackómat, hogy enni adhassak a férjemnek, a picink alatt csak havonta cserélhetjük a pelenkát, benzinre sincs pénzünk, ezért csupán lejtőn használhatjuk az 1962-es Trabantunkat, ha meg akarom tudni, hogy mennyi az idő, ki kell szaladnom a sarokra, hogy megnézzem egy villanyórán.

fotó: F.T. facebook

• Bayer Zsolt:

Folyton durvaságokat vágnak a fejemhez, már egy gimnazista lány is trágárkodik, penetráns módon szidják az összes anyámat, rám akarják küldeni a liberális Háborúmenetet, egy Svájcban élő migráns zongorista gúnyosan mutogatja, hogy nyakig beás a földbe Orgoványnál.

• Palkovics László:

Tudósok vigyorognak rám a fürdőszobatükörből, Lovász László állandóan rám csücsöríti a száját, megoldhatatlan szöveges példákat ad, és egyévi jövedelmét ajánlotta fel egy papagájnak, hogy egész nap azt rikoltozza be az ablakomon, hogy innováció.

• Schmitt Pál:

Tegnap egy Sinkovics nevű sportújság­író százszor leíratta velem, hogy nyesttelep, amíg nem lesz jó. Nyesttelep. Nem jó. Nyest-telep. Nem jó! Nyes ttelep. Nem jó!!! Nyesstelep. Nem jó!!!! Sertéstelep, Most már jó. Erre kipakoltatta velem a fiókomat, és elvitte a helyesírási szótáramat.

• Kósa Lajos:

Idegzsábám van, dadogok, allergiás vagyok, hanyatt estem a pocsolyában az anyám sertéstelepén, s elgázolt a kanász BMW-je, folyton csuklom, a hátam mindig viszket, de nem tudom megvakarni, mínusz húszban is kiver a víz, raccsolok, cseng a fülem, pösze vagyok és lúdtalpas, állítólag mindet örököltem.

• Semjén Zsolt:

Tegnap felöklelt egy rénszarvas, a tányéromból rám vigyorgott egy vaddisznópástétom, éjszaka siketfajdok dürrögnek a párnám alatt, napok óta üldöz egy keresztespók, az utcán galambok ültek a vérebekhez, reggel pedig az előszobában megkergetett egy zsidó nyúl.

fotó: F.T. facebook

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét