Farkasházy Tivadar: felségsértés!

Már rég nem az a kérdés, hogy Orbán elvesztette-e az eszét, hanem az, hogy mikor. Fontos, mert minél tovább hagyjuk őrjöngeni, annál hosszabb időre veszíthetjük el mindazt, amiért eddigi nagyjainkat becsülte a világ.

Egyre mélyebben átéli, amit ünnepről ünnepre összehord,

most például azt, hogy az élet kötelesség. Ugyan Teréz anya is ezt mondja, csak mellé 16 másikat. Ő meg 48 órával azután, hogy kiderül, min úszkál Szijjártó. Hogy miből vették maguknak, azt rég tudjuk, mégis már csak legyintünk rá. Kötelesség? Anyátok!

„Ez az egyszerű igazság letöri az önmaga előtt tetszelgő, hiú önzést, mely úgy behálózta már az európai életet.”

Miért?

Látsz egyetlen európai külügyminisztert, aki egy állami pénzeken meggazdagodott vállalkozó 6 milliárdos jachtján napozik, miközben olyan posztokat rak ki, amin épp serényen ír a dolgozószobájában?

„Európa hajója éppen megfeneklett.”

Én hajót most nem emlegetnék.

Aztán jönnek eleink:

„A Kárpát-medencét, Eurázsia legvédhetőbb szállásterületét vették célba.”

És Nepál?

„A vélhetően jóval számosabb helyi népeket meghódították, a ránk törő nyugati birodalmi hadakat szétzúzták, a belső lázadást letörték, és lélegzetelállító országépítésbe kezdtek.”

Most hagyjuk a honfoglalás és a kalandozások eufemizmusát, amit a partnerek mintha nem díjaztak volna ennyire, de egyre inkább az az érzésem, legközelebb már az új országépítőként fogják az emberei ünnepelni, lélegzetelállítva.

„Nincs a világnak egyetlen nemzete sem, amely kibírt volna ilyen száz évet. Mi vagyunk a túlélés bajnokai, Csehszlovákia, Jugoszlávia és a Szovjetunió szétesésével a Kárpát medence legnépesebb országa. Nagy idők kapujában győzelemre állunk. Habár a járványveszély a teljes felsereglést lehetetlenné tette. Azt kell szétkürtölnünk, hogy száz verejtékes év árán végre megértettük, a magyarok soha többé nem engedhetik meg maguknak a gyengeség luxusát.”

De ennyi kürtölés nem sok egy kicsit?

„Miként a természetnek és a csillagok járásának, úgy a megmaradásnak és a túlélésnek is törvényei vannak. S miután megértettük, fel kell véssük őket Magyarország tartóoszlopaira oly’ élesen, hogy többé egyetlen nemzedék se tudja levenni róla a szemét.”

Ez lenne a negatív diadalív? Nagy Sándor, Nagy Károly, Nagy Viktor.

„Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük!”

Már az óránk is nálad van?

Forrás

fertőzést

6 hozzászólás

 • 2020.08.29 - 11:55
  Közvetlen hivatkozás

  Amennyiben Farkashazy hulye, Te meg csak most keszulodsz lejonni a fáról! Valami magyarazatot is illene irnod hogy miert nyilvanitottad hulyenek, de az nem megy. Csak szemét bejegyzeseket firkaltok.

  Válasz
 • 2020.08.30 - 16:31
  Közvetlen hivatkozás

  Miért bántjátok a magyar miniszterelnököt…. az ö szájábol még nem hangzott el… akinek itt nem tetszik ,akkor el lehet menni…. amikor tüntetés volt a Kossuth téren miert nem volt nagy szátok.. Gyurcsány egyik embere beszolt… ha a patkányokat beszoritják a drotkerités közé akkor azok rágnak egy lukat rajta.. …… akkor ez nem fájt nektek.. .

  Válasz
  • 2020.09.16 - 14:24
   Közvetlen hivatkozás

   Ennek ellenére megsokszorozott a magyarországot elhagyni kényszerülő emberek száma. Nem hallottam, hogy mindezt Gyurcsány tizen éven túli kijelentése miatt történt.

   Válasz
 • 2020.09.03 - 16:12
  Közvetlen hivatkozás

  Meszaros dodi,te hol élsz,hogy nem veszed észre,hogy a te miniszterelelnököd már mindent ellopott ebből az országból,csak a parazsat,meg a malomkövet nem.Nagyon hülye lehetsz,az biztos ,hogy nem az eszed miatt tűrnek meg.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük