Farkasházy Tivadar: indexen a Klubrádió?

Elveszik a frekvenciát a Klubrádiótól (Index) A Klubrádió tudomásul vette a döntést – olvasom a Hírkeresőn. Mit vettek tudomásul? Rámegyek.

„A Médiatanács szerint a rádió hétéves működése alatt ismétlődően megszegte a médiatörvény rendelkezéseit, ami kizáró ok. Arról nincs információ, hogy milyen rendelkezéseket milyen módon szegett meg az adó, de az ismételt jogsértésről szóló határozatokat a Klubrádió tudomásul vette, bíróságon nem kezdeményezett jogorvoslatot, a bírságok összegét befizette.”

Azért ez nem ugyanaz,

a Klubrádió nem a mostani frekvenciaelvételt vette tudomásul, hanem a korábbi büntetéseket, ja, hogy ez már az új Index! A régi öt éve leleplezte Nógrádi Györgyöt, az új most elismert Németország szakértőként szerepelteti.

A bölcs és előrelátó Antenna Hungária Mindig TV-je viszont a Pesti Srácok Vaszily Miklós által gründolt, pár nap múlva induló Pesti Tévéjét máris berakta a 12 csatornát tartalmazó alapcsomagba, amelyet mindenki ingyen, előfizetés nélkül nézhet.

Vaszily nevét bizonyára jól ismerik az Index hóhérjaként

A fővárosi önkormányzat viszont továbbra sem iparkodik egy budapesti tévét indítani, bár tavaly ősszel ez is az ígéretek között szerepelt, de mint Tüttő Kata mondta egy júliusi értelmiségi találkozón,

nem akarják propagandában felvenni a versenyt a Fidesszel.

Sebaj, akik nem tudják interneten hallgatni a Klubrádiót, azokhoz Bolgár Gyuri majd becsönget és elbeszélget velük. Ha már sok társával az ATV-ből is ki van tiltva.

Forrás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Farkasházy Tivadar: indexen a Klubrádió?

  • 2020.09.11 - 23:13
    Közvetlen hivatkozás

    Teddykem, a Te eszeddel ezt tudnod kellett volna mar az Index bedaralasakor! A Klubradionak lejart a berlete a frekvenciara, az igenyt meg kellett volna ujitani, amibe persze a fidesz semmikeppen nem megy bele. Szinte semmit sem kellett csinalnia ennek a rablobandanak, es a Klubradio hipp-hopp mar nincs is! Lehet tippelni a kovetkezo ellenzeki mediumot! MINDENKI sorra kerul 2022-ig – ha hagyjak

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük