Sorting by

×

Farkasházy Tivadar: Orbán biztos nem járt Izraelben a panaszfalnál, mert az tuti rádőlt volna!

Izrael a járvány elleni küzdelem világbajnoka. Mi nem tudunk világbajnokok lenni, de az Európai Unióban megvan az esélyünk rá, hogy a legjobbak legyünk – mondta Orbán pár napja Jeruzsálemben. Legalábbis ezt írta az általa felvásárolt Index.

Egy biztos, a panaszfalnál nem járt, mert az tuti, hogy rádőlt volna

Ha ugyanis a járvány kezdete óta meghaltakat nézzük lakosságarányosan, akkor jelenleg a 20-20 ezer lakosú Gibraltár és San Marino nélkül már az ötödik legrosszabbak vagyunk a világon, és ha ez a tendencia folytatódik, keddre-szerdára harmadikak leszünk, egy hét múlva pedig másodikak.

Ne legyen igazam

A heti csúszó átlag alapján már most másodikak vagyunk, tegnap elsők. Mindezt főleg a januári késlekedésnek köszönhetjük, főleg hogy nem zárta be idejében az óvodákat és az iskolákat, holott már látni lehetett a cseheknél és a szlovákoknál, hogy mi vár ránk. Kásler azt is kijelentette, hogy a tanárok várjanak a sorukra, vagyis nem tartoznak a veszélyeztetett csoportokba, mint az olimpikonok és a labdarúgók, akik már megkapták a vakcinát, véletlenül pont Pfizer jutott nekik, erre mondta tegnap Czédly Mariann, egy kőbányai általános iskola tanára, hogy

„a miniszteri kijelentés a vágóhidat jelenti számunkra”.

Klopp, a Liverpool edzője pedig ezt:

„Ha összehasonlítják a lipcsei, liverpooli és budapesti történéseket, egy város akad, ahol biztosan nem szabadna játszani, és az nem Lipcse vagy Liverpool.”

Az Unió országai rajtunk kívül ugyanis a brit mutáns miatt nem engedték be

a Liverpoolt, a Tottenhamet és a Manchester Cityt, csak Orbán, hogy legitimálja a Puskás 200 milliárdos építési költségét, ez még alagút nélküli.

További Európa Bajnokságainkat a szerdai Hócipőben olvashatják. Talán szokatlan ez a száraz hang tőlem, de a lassan húszezer halottat csak gyászolni szabad. No meg rámutatni a felelősre…..

Forrás

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.