Sorting by

×

Nagy nap lesz február 8-a! Ekkor lépünk a második veszélyhelyzeti kormányzásból a harmadikba! Nagy változásra ne számítson!

Orbán Viktor sk. jelöléssel hirdette ki a Magyar Közlöny, hogy a Kormány megszüntette a második veszélyhelyzetet február 8. nappal, majd nyomban ki is hirdette a harmadik veszélyhelyzetet február 8. naptól.

A lényeg az ellenőrizetlenség!

Dr. Czeglédy Csaba közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a kevés publicitást kapott tényre:

“Nem láttam a hírekben, hogy tegnap a Kormány megszüntette a második veszélyhelyzetet február 8. nappal, majd nyomban ki is hirdette a harmadik veszélyhelyzetet február 8. naptól.

Az Országgyűlés tavaly november 10-én 90 napra adott felhatalmazást a Kormányak, ami lejár februárban. Mindebből az következik, hogy még februárban kötelezően össze kell ülniük az országgyűlési képviselőknek.

Remélem, hogy az ellenzéki képviselők komoly feltételekhez fogják kötni szavazatukat!

Nélkülük is meg lehet szavazni a Kormány felhatalmazását,

de novemberben is fontos volt a Fidesznek, hogy egységes legyen a támogatás.

Rengeteg tennivaló lenne, elsősorban az emberek megsegítése:

álláskeresési járadék három hónapjának meghosszabbítása, öregségi nyugdíjminimum megemelése, ezzel együtt az aktívkorúak támogatási összegének emelése, nyilvános oltási terv, vendéglátóhelyek nyitása már februárban.

A felsorolás folytatható.”

unokázós

átver

Egy hozzászólás itt: “Nagy nap lesz február 8-a! Ekkor lépünk a második veszélyhelyzeti kormányzásból a harmadikba! Nagy változásra ne számítson!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.