Február: királyság, ígéri a horoszkóp nem sok csillagjegynek, de nekik aztán mindent

A januárt lassan kipipálhatjuk, volt, amilyen volt, de semmi ok a csüggedésre, ha nem voltál elégedett, mert a horoszkóp pörög tovább és máris következik  a február,  új ígéretekkel és lehetőségekkel. Azonban nem minden csillagjegy szülöttét bíztathatjuk kiugróan szerencsés napokkal, de a jó hír, hogy a kimaradottakra sem vár semmi kifejezetten rossz. Nézzük, mit mond a horoszkóp!

A Mérlegre irányul minden figyelem februárban

Számodra igazán kecsegtető lehetőségeket kínál a kínai holdújév. Februárban igazán elemedben lehetsz, most magabiztosabbnak érzed magadat, mint bármikor. Alig várod, hogy kimozdulhass, amit nagyon jól is teszel. Fogadj el minden meghívást a bálokra, a különböző társasági eseményekre- ösztökél a horoszkópod is. Újra valódi önmagad lehetsz, sztárként csilloghatsz a reflektorfényben. Ne lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi. Flörtölj, ismerkedj, ez az időszak pontosan erre való.

Addig is, keddre ez várható…!

Nem várt látogatók kopogtathatnak ajtaján, kedves Mérleg, hogy megvitassanak a közösséget érintő dolgokat. A beszélgetés néhol éles szóváltássá is fajulhat, ám ön remekül kézben tudja tartani a dolgokat, így hamar élére áll a vitának és megmutatja a kompromisszumos utat, amivel mindenki elégedett lehet. Legyen türelmes és érveljen részletesen, akkor kerülheti el legkönnyebben a félreértéseket.

A Halak csodás újjászületése februárban

Erősen közelít a születésnapod. Most nem baj, ha álmodozol és fantáziálsz, sőt a legjobban teszed, hiszen ezeket az álmokat könnyedén megvalósíthatod az előtted álló hónapban. Meditálj, lazíts és pihenj minél többet, engedd el a feszültséget, a stresszt, és érezd jól magad. Megérdemled az örömet. Tekints pozitívan önmagadra, és a lehetőség szinte az öledbe pottyannak. Csak ki kell nyújtanod érte a kezed. Ugye megteszed?

Addig is, keddre ez várható…!

Valószínűleg, ma kifejezetten mehetnékje van, amikor is semmi kedve sincs egyhelyben ülni. Ennek megfelelően, ragyogó ötlet lehet most részt venni egy nagy összejövetelen, vagy társadalmi eseményen, de akár csak egy séta a városban, az embereket nézve, hova mennek, mit csinálnak, is kikapcsoló és inspiráló lehet. Szép napot, kedves Halak! Ússzon az árral-tabnácsolja a horoszkóp.

Valami édedeset? Csokihoroszkóp

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse