Sorting by

×

Februári egészséghoroszkóp! Ez a betegség fenyegethet, jól vigyázz!

Az egészségünk nagy kincs, amire más rajtunk kívül nem vigyázhat. A mai coviddal terhelt időben nem egyszerű feladat folyamatosan figyelni a lassan már berögzült, de lássuk be, mégsem “normális” maszkviselési szabályokra, a fertőtlenítésre, a távolságtartásra, pedig ezek elengedhetetlenek. Ha érdekel, hogy mire számíthatsz a következő hónapban egészségügyi állapotod terén, akkor olvasd, mit ajánl a horoszkópod!

Kos

Fantasztikus formában leszel februárban. Annyira életvidám és aktív leszel, hogy semmilyen betegség sem lesz képes levenni téged a lábadról. Egyszerűen időd sem lenne rá, hiszen rengeteg programot terveztél magadnak, amelyekhez a fittség elengedhetetlen lesz. Egyszerűen nem hiszel abban, hogy most képes lenne bári is ágynak dönteni. A hited pedig olyan erős, hogy ez így is lesz! Ennek ellenére segítsd a “sorsot” és kerüld a tömeget és hordjál maszkot!

….ha a pénteki horoszkópod érdekelne, szállítjuk!

Amennyiben épp szerelmes és friss kapcsolata is már alakulóban van, ma egy nagy lépést tehetnek előre! Ennek ellenére, próbáljon meg a földön maradni, legalább addig, amíg az aktuális teendőivel nem végez, különben még a végén teljes káoszt teremt maga körül. Várja ki a megfelelő pillanatot, kedves Kos, hogy valóban, minden tökéletes lehessen!

Bika

Fontos, hogy végre megtaláld az arany középutat, mert az elmúlt időszakban hajlamos voltál túlhajszolni magad. Tudod jól, hogy ez az egészséged kárára mehet. Ha te nem vagy hajlandó lassítani, akkor a szervezeted fog neked megálljt parancsolni egy betegség segítségével és kötelező pihenésre kényszeríteni téged. Ha ezt el akarod kerülni, akkor ideje lassítani. És tudod: maszk, fertőtlenítés….

….ha a pénteki horoszkópod érdekelne, szállítjuk!

A mai napon találkozhat valamivel, esetleg megpillanthat valamit, ami egy egészen új érdeklődést indíthat el önben. Szenvedélye már a mai napon oly méreteket ölthet, hogy szinte alig tudja majd korlátozni magát, hogy ne egész nap csak az új és új információkat és ismereteket kutassa a témában. Legyen türelemmel kicsit, amíg eljön a pihenés ideje, hogy zavartalanul kutathasson!

Ikrek

Bár több dologgal is foglalkozol egyszerre, mégis jó erőben vagy. A februárban nem fog rajtad semmilyen betegség, de ezért teszel is. Nem tudsz megülni a fenekeden, és ha végeztél a munkával, már irányt is veszel az edzőterem vagy a futópálya felé. Nagy igényed van most a testmozgásra, ami nem csak a fizikumodnak, de a szellemednek is jót tesz, nem beszélve arról, hogy a betegségeknek is jobban ellen tudsz állni általa. A covid miatt figyelj a biztonságodra!

….ha a pénteki horoszkópod érdekelne, szállítjuk!

Ma amellett, hogy bizonyos anyagi tényezők esetleg aggasztják, akár egy barátja miatt is komolyan aggódhat, aki mostanság meglehetősen szeszélyes élethelyzetekbe sodorta magát, vagy csak nagyon megbántották. Igyekezzen mielőbb vizsgálódni a pénzügyek terén, hogy hamarabb helyre billenthesse a kívánt egyensúlyt, valamint szenteljen arra is időt, hogy valahogy kirángassa barátját ebből a feneketlennek tűnő gödörből. Sok szerencsét mindkettőhöz, kedves Ikrek!

Rák

Rengeteg munkát veszel a nyakadba és képtelen vagy pihenni, pedig ez a túlhajtott életmód előbb-utóbb megbosszulja magát és ezt te is jól tudod. A kényszerpihenőt sosem viseled jól, azonban nem sokat teszel annak érdekében, hogy ezt megelőzd. Ismerd fel a határaid és lazíts egy kicsit. Nagyon jó megérzésekkel rendelkezel, figyelj hát oda a bensőd jelzéseire is. Vannak időszakok, amikor az a legfontosabb, hogy magadra összpontosíts. Ez pont egy olyan időszak lesz.

….ha a pénteki horoszkópod érdekelne, szállítjuk!

Meglehet, hogy ma némi feszültség tapasztalható családja körében, így úgy érezheti, itt a legfőbb ideje egy kiadós esti beszélgetésnek. Hívja össze bátran a családi kupaktanácsot, s vezényelje le a dolgot, mielőtt még elfajulnának a látszólag talán ártatlannak tűnő ellentétek. Hallgasson megérzéseire, kedves Rák!

<<< Érdekelne más horoszkóp is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.