Fegyveres bankrablás Üllőn! – elindult a hajtóvadászat

Kiraboltak egy bankot Üllőn, nagy erőkkel keresik a tettest a rendőrök. A rendőrségre ma délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Üllőn, egy férfi bement a bankba, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette.

A bankrabló lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült. Személyi sérülés nem történt, a rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását – írja a police.hu.

A rabló a jelenlegi adatok szerint

  • fekete ruházatot és
  • fekete napszemüveget viselt,
  • körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi,
  • kezében egy szürke szatyor volt.

A férfiról kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest