Fekete kedd: heten haltak meg az utakon

Egy 13 éves kislány és egy 19 éves fiatal is meghalt abban az öt halálos áldozatot követelő balesetben, amely kedd este történt Miskolc és Szerencs között, a 37-es út 24-es kilométerénél – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu honlapon.

A balesetben mindenki meghalt

A 46 éves szerencsi sofőr autójával az óránkénti 60 kilométeres megengedett sebességet jelentősen túllépve átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező, szabályosan haladó autóval, amelyben négyen utaztak.

A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, mint ahogy a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő és a 13 éves megyaszói kislány sem – írta a rendőrség. A karambolt nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói apja és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

A szerencsi rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti baleset pontos körülményeit.

Bekecs
Fotó: Poice.hu

Halálos baleset Vésztőnél

Vésztő külterületén, a 4222-es út és a 4223-as út kereszteződésében kedden 18 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A szeghalmi hivatásos tűzoltók több beszorult embert kiemeltek a járművekből, majd áramtalanították a gépkocsikat.

Egy 42 éves komádi férfi és egy 60 éves komádi nő életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek.

VÉSZTŐ
Fotó: Bencsik Ádám / BEOL.hu

Forrás: BEOL.hu / MTI / Police.hu

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Tragédia Kunfehértónál: heten vesztették életüket a vonattal ütköző autóban

Friss híreink