Kultúra

Fekete Pákót migránsnak nézték – rendőrt hívtak

Fekete Pákót migránsnak nézték - rendőrt hívtak

Azt hinné az ember, hogy Fekete Pákót mindenki felismeri. A mára kialakult migráns-őrületben megesett, hogy rendőrt hívtak, mert benne látták megtestesülni az Orbán-féle rémet.

Tiszta fajú magyar?

Az RTL Klubon futó Fókusz műsorában derült ki, hogy Fekete Pákó újabban szakácsnak tanul, nem mellesleg pedig összejött egy vidéki tanárnővel, akit lekísérte falujába, ahol rendőrt hívtak Fekete Pákóra, mert migránsnak nézték – számol be a 24.hu.

Fekete Pákó barátnőjéről mindössze annyit sikerült megtudni, hogy Gyöngyinek hívják, illetve hogy egy Makó környéki faluban él – itt hívták rá a rendőrséget Fekete Pákóra, aki a következőképp idézte fel a történteket a műsorban:

Pont oda értünk, kinyitottuk a bejárati ajtót és egyszer csak jött két rendőr, mert a szomszédok bejelentették a rendőröknek, hogy abban a kis faluban ott volt egy fekete csávó, egy migráns. Odaadtam a papírjaimat és mondták, hogy te nem te vagy a Pákó? De én vagyok, biztos úr. Neked nem is kellett volna igazolnod. Egyből odajött a bejelentő asszony és mondta, elnézést kérek én nem tudtam, hogy te vagy a Pákó. Mondom asszonyom, most elnézem, de kellemetlen volt.

Kapcsolódó

Hűha! Egy veszélyes migráns az ENSZ segítségével lépi át a határt!

A Fidesz migránsokkal riogatott és tarolt a szegény falvakban

Migránshiszti-játék

 

 

 

 

About Author

Szólj hozzá!