Orbán beígérte, hogy már csak kettőt kell aludnunk és olyat tesz, ami eddig egy kezünkön megszámlálhatószor történt: kérdés-feleleket játszik méghozzá nemzetköziül.

Halkan jegyzem meg, az azért hungarikum, hogy hírértékkel bír az, ha egy miniszterelnök újságírói kérdésre válaszol. Ha belegondolnak, ez neki az Ő dolga (többek között). Első számú közszolgaként kutya kötelessége a felvetődő problémákra igaz, őszinte, megoldást kereső felelettel szolgálni.

… hogy ki lehet ott?….

Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója csütörtökön lesz, a miniszterelnök 11 órakor áll az újságírók elé, hogy válaszoljon a kérdéseikre.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke és Gulyás Gergely kancelláriaminiszter is azt nyilatkozta az év végén, hogy

Orbán Viktor mindig megtartja az ígéretét

– arra vonatkozóan mondták ezt, hogy idén is lesz-e miniszterelnöki sajtótájékoztató január elején.

Kormányinfó Orbán Viktor előadásában

Ma kiderült, hogy ahogyan tavaly, most is Orbán Viktor tartja az év első “kormányinfóját”.Most is sok külföldi tudósítót várnak a miniszterelnök  sajtótájékoztatójára.

Nem egyedül állja a sarat

Orbán Viktor mellett, ahogy tavaly is, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, nemzetközi kormányszóvivő áll majd a sajtótájékoztatón.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét