Orbán faluja megérdemelné, hogy az ország példát vegyen róla és ne üljön fel a liberális-demokratikus halandzsának, hogy legyen több jelölt, meg ütközzenek a programok, meg a többi sorosista blődségnek. Hiszen úgyis egy hely van, nem?

Felcsút meghallotta az idők szavát

Senki nem indul a jelenlegi fideszes polgármester, Mészáros Lőrinc utódja ellen a felcsúti polgármesteri posztért – vette észre az Azonnali. Az egyéni jelöltek számára az ajánlásgyűjtés időszaka hétfőn délután ért véget, ám addig csak és kizárólag Mészáros László István kormánypárti politikus tűnt fel a jelöltek között a valasztas.hu oldalán.

- Hirdetés -

Mészárosok jönnek, mennek, de a szín marad

Ugyan a mostani Mészáros, nem a régi Orbán-jóbarát, csak névrokon, mégsem talált kihívót a miniszterelnök fatornyosában. A gázszerelőből kikupált leggazdagabb magyar 2018-ban arra hivatkozva, hogy üzleti élete mellett lehetetlen közfeladatait is ellátnia. Ezután a Kétfarkú Kutyapárt bepróbálkozott egy szintén Mészáros nevű jelölt indításával, aki azzal kampányol: ő „az igazi” Mészáros. A meccs végül a kormánypárti Mészáros javára zárult, aki 89 százalékot kapott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét