Városi kurír
A napi fontos.

Egy párt, ami azért szűnt meg, hogy a Fidesz győzhessen – mi van…?

0 61

Bizony, vannak még önfeláldozó emberek, pártok! Ilyen a Felelős Társadalom Párt, akik szívbemarkolóan búcsúznak, kár, hogy nem ismerhettük őket. Hogy pontosan kik ők, mekkora tagsággal rendelkeztek, arról nincs adat a világhálón, holott céljuk az volt, hogy közérdekű adatokkal lássák el a hon polgárait.

Csak a Fidesz!

Annyit sikerült fellelni a nagylelkűen visszalépő, magát közép-jobboldalinak tartó tömörülésről, hogy 2012-es megalakulásuk óta sajtóközlemények kiadásában aránylag jók voltak.

2012

A közlemény szerint megalakultak és kiemelten fontos feladatuknak tekintik az állampolgárok ellátását közérdekű információkkal, céljuk a túlzott központosítás megszüntetése, valamint a sajtó “valódi szabadságának” és “a politikai fékek és egyensúlyok” rendszerének visszaállítása. Azt írják: partnernek tekintenek mindenkit, aki ” konstruktív és felelős munkával kíván hozzájárulni a társadalmi problémák megoldásához”.

2016

Belecsaptak a lecsóba, amiről egy közlemény  és egy blogbejegyzés is tanúskodik, amiben az első fellelhető, a párthoz köthető név: Huber Károly.

2018 – a dicső vég

Áldásos tevékenységüket az alábbi – mivel mással – közleménnyel tudatják:

“Bebizonyosodott, hogy a Fidesz volt az egyetlen reális opció a 2018-as választásokon! Miért is jó, hogy a Fidesz nyert és miért nem baj a 2/3-ad…

Utólag mindenki okosabb, mi is tudjuk azt, amit a választások előtt még csak sejtettünk. Ha nem a Fidesz nyer, akkor még most is valamelyik, a marakodás közben széteső párt, pozíciókon civakodva próbálna kormányt alakítani. Riasztó belegondolni mi lett volna, ha ez az ellenzék egy koalíciós összefogásra kényszerült volna, és úgy kellene megegyeznie a hatalmi torta elosztásán, miközben belső viszályokkal küzdve emészti fel magát. A magyar választók nem bízták a széthúzó ellenzékre saját sorsukat és Magyarország jövőjét.

Egy ilyen egyértelmű döntést követően egyet lehet csinálni a buzdítóknak, uszítóknak és mindenkinek, akinek büdös a demokrácia akkor, amikor nem az ő érdekük érvényesül. El kell menni dolgozni, pénzt keresni és konstruktívan építeni az országot. Nem lehet minden évben választásokat tartani, csak azért, mert a vesztes tábor szeretne hatalomra jutni.

A 2/3-os győzelmet még a Fidesz sem akarhatta, hiszen így a gazdasági és politikai kihívásokkal teli időszak teljes kontrollja, egyben a teljes felelőssége is a Fideszt terheli. 2022-ben, 12 év kormányzást követően, minden eredmény a Fideszé lesz. A jó is és a rossz is.
Kiadó: Felelős Társadalom Párt”

Ki szabadít meg minket a kamupártok jelöltjeitől?

Kamu és a pártok

Van olyan választáson induló párt, aminek egy logót sem sikerült kiizzadni! – Hungarikum!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ