Úgy rettegett a covidtól, hogy félelmében megkéselte az élettársát, de jött a TEK!

Megkéselte élettársát az a férfi, aki közös gyérükkel együtt fogvatartott,  A Ceglédi járási  járási Ügyészség az apa  letartóztatását kezdeményezte. Az emberek úgy látszik egyre kevésbé bírják a koronavírus okozta folyamatos nyomást 

Megkéselték, mert  nem akarta ott hagyni a kórházat

Úgy tudjuk, hogy a férfi élettársa októbertől a ceglédi kórházban dolgozott. Értesüléseink szerint a férfi nem akarta, hogy ott dolgozzon a járvány miatt, ezért egyre erőszakosabban próbálta rávenni a nőt arra, hogy váltson munkahelyet, írja a 24.hu.

A közöttük lévő nézeteltérés végül odáig fajult, hogy megverte az asszonyt a négyéves közös gyermekük előtt, a történtek után pedig a nő közölte vele, hogy elköltözik.

Szombaton a férfi úgy kívánta megakadályozni a nő és a gyermek elköltözését, hogy beletörte a kulcsot a magas kerítéssel körbezárt ingatlan kapujába. Ezután elvette a nő kocsijának a kulcsát, és egy késsel fenyegetni kezdte. Ennek során legalább két ízben megszúrta a nő kezét, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A történteket ezúttal is látta a gyerekük.

<< Friss híreink>>

A családi drámának végül a TEK Műveleti Egységének helyszínre érkező csoportja vetett véget, akiknek sikerült – a vele folytatott telefonos tárgyalás után – elfogniuk a férfit. Az ügyészség bűnismétlés, és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt letartóztatást indítványozott a két rendbeli személyi szabadság megsértésével, és kiskorú veszélyeztetésével, és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított férfival szemben.

Covid szemléző

késelte

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük