Felfoghatatlan?! Tudod miért hagynak ott a férfiak? – Nem azért…..

Hölgyeim, nagyon nagy tévedésben vannak, ha valóban azt hiszik, hogy a férfiak, Önöket elhagyva, azokhoz a kecses és büszke nőkhöz mennek, akik újszerű illatukkal elvarázsolják őket, és akik nőiességesebbek, szebbek mint Önök!

De miért is hagyják ott a férfiak a nőket?

Több ember nevében megerősíthetem, hogy a szépségnek semmi köze sincs ehhez! Az égen szálló darumadár gyönyörű ugyan, és természetesen messziről csodálhatjuk az örökkévalóságig, de éppen így egyik férfi sem cseréli el kedvenc cinegéjét a darura… Lássuk az 5 tuti okot!

Az első ok, ami miatt a férfiak kilépnek a kapcsolatból, az nem más, mint az elhanyagolás!

Hogy mi az az elhanyagolás, azt hiszem, mindenki tudja. Egyetlen normális gondolkodású ember sem ítéli el „életfogytiglani börtönre” magát azon nő mellett, aki elhanyagolja őt. Vagy, aki megengedi magának, hogy tiszteletlen legyen vele, azt gondolva, hogy a férfi úgy is kitart, majd túlteszi magát a dolgon, és úgy általánosságban, ez úgy sem sérti meg. Mert hát ő már csak ilyen!

Nos, nem, kedves hölgyeim, akik házi pincsiket csináltok a férfiakból. Előbb vagy utóbb úgy is elhangzik a következő: „Viszlát!” Az már intő jel, és ez esetben már joggal van mitől félni, amikor a férfi csöndben van és türtőzteti magát…

A férfiak vezetők, a kenyérkeresők, két lábon járó oroszlánok, hogyan lehetne az állatok királyából pincsikutyát csinálni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük