Felfoghatatlan?! Tudod miért hagynak ott a férfiak? – Nem azért…..

Az ötödik ok a szeretet hiánya

Talán a legfélelmetesebb és legegyszerűbb, legbanálisabb ok. Nem szereti Önt. Nem az Öné. Ön nem az övé. Ebben az esetben nyugodtan engedje el. Mindenkinek joga van hibázni, és bármennyire is keserűen hangzik, mindenki bizonyulhat egy nagy tévedésnek.

A szeretet hiánya nem csak ok, hanem ítélet is.

Ha az adott férfi nem szeret egy nőt, és soha nem is szerette, ha „erőszakkal kedves” vele, akkor ezt a könyvet be kell zárni, ez nem az adott nő számára íródott! A férfiak távozásának hatodik oka az, hogy rosszul érzik magukat a nővel! Ha egy nő állandóan rossz hangulatban van, mindig elégedetlen valamivel, és mellette az összes ünnep szomorúan telik el, akkor a férfi először nem siet hazatérni, majd egyszer csak egyáltalán nem megy haza.

A nő „A nagybetűs ünnep, aki mindig vele van”. A nő maga az öröm, az energia, a férfi ereje.

A nőnek kell lennie annak az egyetlen személynek a világon, akihez a férfi mindig vissza akar térni:

siker esetében, hogy megigyanak egy pohár pezsgőt, kudarc esetén pedig egy pohár konyakot. Egy ilyen kegyetlen és nehéz világban, szerintem egy férfi se szeretné, hogy pont a felesége csökkentse az életerejét…

Tudom, hogy a nők jó része vitába fog szállni velem, azt állítva, hogy minden, amit írok, ostobaság. És valójában ez az oka a férfiak kilépésének a kapcsolatból, nem pedig az, ami a gyönyörű hosszú lábakban, rövid szoknyában és egy másik nő vonzerejében rejlik.

A férfi nézőpontjából állíthatom,

hogy egy rövid szoknya, a szépséges hosszú lábú modellalkat, sosem csábíthatja, veheti el az olyan férfit, aki szeretne hazatérni a békés kapcsolatba vagy a családhoz.

Ez az igazság. Kérdezze meg férfi ismerőseit, ebben meg fognak erősíteni!

Forrás

Ambrózy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük