Felház-tarha, avagy: aggyá bézet!

Közeleg a karácsony, ilyenkor könnyebben nyílik az emberek pénztárcája. Erre bazíroz az Orbán Gáspár-féle Felház is. Csilingelés, csillagszóró, megbékélés és végül is kérhetik ezt a szülőktől a megvuduzott gyerekek mikulásra!

Csak egy mozijegy ára…..

Azt feltételezik a skacok, hogy lesz legalább 2.000 vállalkozókedvű, aki kíváncsi Orbán Gáspár extázisára, amint éppen megszólítja őt a Jóteremtő és ebben az esetben elég, ha fejenként 1.800 forintot utalnak át az érintettek. Csak attól óvnánk a jlentkezőket, hogy úgy járjanak, mint egy kollégájuk, akitől Isten elkérte az összes pénzét!

Ögyes! A Felház rendezvényén Isten “elkérte” az egyik jelenlévő összes pénzét!

Így tarhálnak ők….

“A budapesti DECEMBERI FELHÁZ alkalom megszervezéséhez kérjük a SEGÍTSÉGEDET. Szeretnénk, ha decemberben lenne még egy esemény az utolsó, márciusi záróalkalom előtt. Ehhez jelenleg nincs meg az anyagi fedezetünk.

A Felházat egyetemistákként szervezzük, az alkalmak ingyenesek, költségeinket adományokból fedezzük. Szeretnénk ezt a Felházat is közösségi finanszírozással megvalósítani.

A tervezett rendezvény költsége 3 600 000 Ft. Ha például 2000 fő utal 1800 Ft-ot, meg tudjuk tartani a decemberi Felházat. Ahhoz, hogy előreléphessünk a bérlési folyamatban, az összeg felét össze kell gyűjtenünk 2018. 12. 12-ig.

Figyelem!

Cikkünk nem reklámcéllal készült, éppen ellenkezőleg!

Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük