Rogán Antal helyében összekapnám a gondolataimat, hogy milyen sorrendben várhatóak a cikis dokumentumok a feddhetetlennek beállított múltból.

Az Ördög Ügyvédje most Rogán Antalról posztolt egy képet

Felkészül

– ennyi kommenttel látta el azt a képet az Ördög Ügyvédjeként elhíresült szivárogtató ismeretlen, amin Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter szerepel.

- Hirdetés -

A rajzon Rogán Antal három dolgot tart magánál:

 • egy iratot „a belváros értékesítése” felirattal,- egy másikat a letelepedési kötvényekről,
 • egy másikat a letelepedési kötvényekről,
 • valamint egy „Szentgyörgyvölgyi” feliratú tollat.

Utóbbi vélhetően Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármesterre utal, míg a letelepedési kötvényekkel hazánkba érkező külföldiek ismerten Rogán Antal munkásságának köszönhetik lehetőségeiket, a belváros értékesítése kapcsán pedig korábbi politikai kritikákban is ismert ügyekre célozhat, miszerint áron alul adtak el önkormányzati tulajdonú ingatlanokat Fidesz-közeli személyeknek.

Borkai, a kezdet…

Az Ördög Ügyvédje korábban Borkai Zsolt győri polgármesterről közölt szexuális tartalmú videófelvételeket, ám kiléte máig ismeretlen a nyilvánosság előtt.

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon Nagyon Tisztelt Ördög Ügyvédje!!!Itt a Telefon számom 06-20-569-2771. ha Önt vagy Téged Bárki megfenyeget!!!HÍV a Barátaimmal az ÉLETÜNK ÁRÁN is MEGVÉDÜNK!!!!AMIT csak tudsz BIZONYÍTANI MINDENKIRŐL tedd KÖZZÉ!!!!!PÁRT ÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!!!!HA bármiben segíthetünk hívj!!!!

 2. Nagyon Nagyon Tisztelt Ördög Ügyvédje!!!Itt a Telefon számom 06-20-569-2771. ha Önt vagy Téged Bárki megfenyeget!!!HÍV a Barátaimmal az ÉLETÜNK ÁRÁN is MEGVÉDÜNK!!!!AMIT csak tudsz BIZONYÍTANI MINDENKIRŐL tedd KÖZZÉ!!!!!PÁRT ÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!!!!HA bármiben segíthetünk hívj!!!!
  Ilyent ÉLETEMBEM SOHA SENKINEK NEM ÍRTAM!!

 3. Avatar Horváth László József!Azért van 3.x.mert elutasította többször a hozzászólásom,én meg csak nyomtam.

  Nagyon Nagyon Tisztelt Ördög Ügyvédje!!!Itt a Telefon számom 06-20-569-2771. ha Önt vagy Téged Bárki megfenyeget!!!HÍV a Barátaimmal az ÉLETÜNK ÁRÁN is MEGVÉDÜNK!!!!AMIT csak tudsz BIZONYÍTANI MINDENKIRŐL tedd KÖZZÉ!!!!!PÁRT ÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!!!!HA bármiben segíthetünk hívj!!!!
  Ilyent ÉLETEMBEM SOHA SENKINEK NEM ÍRTAM!!

 4. Ezt az elszántságot csak becsülni lehet és kell is. Számomra is két dolog létezik amit törölnék a regnáló politikusok életéből. Korrupció és a kétszínűség !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét