Felnőttfilm, felnőttbarát szálloda? – Na ide azt a morfondírt!

A magyarok, majdnem azt írtuk, Istene, de az még, mondom még, túlzás lenne. Tehát a mondat így szól helyesen(?): Magyaroroszág miniszterelnökének legjobb barátja az “ország vállalkozója” úgyis mint Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány kuratóriumi elnöke  elérkezett a NER   legújabb közpénz síboló  botránykövéhez a felnőttbarát szállodához. Történt mindez, természetesen, hol máshol mint a haza reménybeli fővárosában Felcsúton. 

A valósághoz igazítva

A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány (alapító: Orbán Viktor, kuratóriumi elnök: Mészáros Lőrinc) az első beadott tervében azt írta, meg 444 hogy

„a Felcsúti Center pályán a rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében szükségesnek tartjuk az Ifjúsági Sport szálláshely megépítését. A Szálláshely közvetlen a Center szomszédságában épül fel, ezáltal is biztosítja az ide érkező vendégek kényelmes kiszolgálását.”

Aztán valahogy már az eredetileg is eltúlzott “volumen”, ami akkor 1.5 milliárdot kóstált, valahogy egyre terebélyesedett, egészen addig, hogy az átadás pillanatára az utánpótlás nevelést segítő beruházásból az állam hathatós pénzügyi, ne szemérmeskedjünk, mintegy 11 milliárdos támogatásával már egy felnőtt barát szálloda lett.

Így szárnyalja túl Orbán és csapata az álmokat, vagy ők már a kezdeteknél tudták mire megy ki ez a játék (is), csak megfirkálták kicsit, már megint, a magyar valóságot?

Mit jelent, hogy egy szálloda felnőttbarát?

Teszi fel a kérdést egy internetező  közösségi oldalán, majd meg is válaszolja azt.

“A feleségem az ártatlan lelkével arra gondol, hogy nem családokat, gyerekzsivajt akarnak, hanem csendet és nyugalmat hirdetnek ezzel a megnevezéssel.
Én persze romlott lélekkel a felnőtt filmek fogalmára asszociálok, vagyis szerelmi “ottlégyek” megvalósulási helyét képzelem a felnőttbarát szálloda megnevezés mögé.
Jó volna, ha kisegítene valaki, hogy végülis mi a fenét jelent a felnőttbarát jelleg egy hotel esetében Felcsúton, amelyre a közpénzt sportszállóra kapta az, aki mindig is hozzá szokott jutni az ilyesfajta pénzekhez.”

Valahogy így?

(Kép: Cseri László)

(Friss híreink!)