Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója Szegeden tartott fórumot, majd interjút adott a Délmagyarországnak. Két héttel a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választás és nem egészen két hónappal a parlamenti választás előtt érdekesnek gondoljuk, hogy mit gondol a kampányról a legnagyobb kormánypárt egyik vezetője, a híres fideszes mozgósítási lista névadója.

“Győzni fogunk, minden áron”

A Kubatov szerint, mindkét szegedi választókörzetben jó esélyük van a győzelemre, hiszen az MSZP Szegeden elvesztette dominanciáját a sorozatos botrányok miatt. Majd kész tényként tálalta az a pártja által kreált ügyeket:

- Hirdetés -

“Itt a Szeviép-ügy, a Mars téri piac körüli visszásságok, a parkoló botrány, most pedig a nejlonszatyorban átadott 250 millió forint. Ebbe belefutottak a szocialisták, s ha ilyen hitelét vesztett vezetője van politikai ellenfelünknek, akkor bizony nagyon nehéz lenne választást nyerniük .”

Botka migránsai a valóságban szegedi szegény családok – lejáratás utolsó vérig!

Azonban a tényleges helyzetet jól jelzi, hogy a Fidesz szegedi szervezete tisztújítás előtt áll, ami várat magára, tavaly nem volt határozatképes a grémium, hogy döntést hozzon. A hírek szerint a városban a Fidesz hosszú évek óta nincs jelen a közéletben:

“Átalakulóban vagyunk, de nem pozíciókat osztogatunk, hanem munkát, s akik ebben részt vesznek, ők alkotják majd a gerincét az új szegedi Fidesznek. Nem akartuk elkapkodni ezt a folyamatot, a cél, hogy biztos, stabil alapokon legyen a párt Szegeden is.”

Harc, harc és harc

Mondandójának talán legérdekesebb része, amikor a választási kampányról beszél. Természetesen nem kell mindent készpénznek venni, de az irányokat – legalábbis részben – jelzik az elhangzottak:

Győzelmet sosem lehet vihar nélkül aratni, nagy csata várható. Jól látható, az ellenfél is mindent egy lapra föltéve, összekapaszkodva próbálja az elmúlt nyolc év eredményeit semmivé tenni, így az elkövetkező időszakban komoly támadásokra számítok. A kampány kulcskérdése, hogy a kerítés maradjon-e.” /…../ ” Meg szeretnénk őrizni hazánkat, egy keresztény Európához szeretnénk tartozni, s nem egy vegyes vallású, lakosságú országban szeretnénk élni. Ez különösen fontos itt, Szegeden, ahol a kerítés megépítése előtt a migrációs tömeg keresztülgyalogolt a városon. Mindkét jelöltünk arra esküdött fel, hogy állni fog a kerítés, amíg ők talpon vannak.”

Nem maradt el az ellenzéki pártok anyázása sem. Kubatov minősítése egybevág a már unásig ismételgetett Fidesz mantrával:

“Arra számítok, hogy támadni fognak minket, s minden gáncsolási kísérlet mögött az a cél lesz, hogy lebontsák a kerítést. Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek mindegyikétől hangzottak el olyan mondatok, amelyek világosan mutatják céljaikat. Vona Gábor kiegyezne az iszlámmal, Szél Bernadett is elmondta, miként bontaná le a kerítést, a szocialistáknál pedig Karácsony Gergely is bevándorláspárti.”

Botka László: ez egy politikai maffia, melynek vezetője Orbán Viktor

Valószínűleg a szeme sem rebbent,

amikor ezeket a bődületes hülyeségeket elmondta. Eddig is tudtuk persze, a Fideszt a valóság nem zavarja, számukra az a fontos, hogy ellenségek gyártásával a táborukat egyben tartsák. Sorosozott is egyet: már hiányérzetünk lenne, ha Soros Györggyel – Orbán egykori patrónusával–nem ijesztgetnék fideszes politikusok a magyar embereket:

“Az látszik, hogy Soros György megtesz mindent annak érdekében, hogy a befolyását Európa-szerte felerősítse. Legutóbb Angliában a Brexit- kampányban horribilis összegeket költött el, s most hazánkban április 8-ára készülve is mindent beletesz tudásban és pénzben, amit csak lehet.”

A végére maradt a hódmezővásárhelyi csata,

vagy inkább már háború, hiszen a független jelölt győzelme azt jelentené, hogy április 8-án Orbán elzavarható. Ezért a Fidesz úgy döntött, hogy nekik  minden megengedett a vásárhelyi kampányban:

“Az ellenzék mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon minket, de nem fog sikerülni, mert a vásárhelyiek józanul gondolkoznak az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján.”

Hódmezővásárhely – ahogy illik neki – háborús övezetté vált

Bízunk abban, hogy a szavazófülkében a városban élők megmutatják, milyen a Viharsarok mai állapota, szavazatukkal kifejezik, elegük van Orbánból, Lázárból és a többi Fidesz-vazallusból. A Kubatov által mondottak azt is mutatják, hogy a Fidesz a menekültügyet, a kerítést és Sorost állítja a kampánya középpontjába. Kerülnek minden olyan kérdést, amely kínos helyzetbe hozhatná a politikusaikat. Azonban a Tiborcz – ügy jól hangszerelve még akár tényleges atombomba is lehet az ellenzék kezében.

Kiderült, milyen virtuális hadsereget hozott létre a Fidesz

Az internet nem felejt: Minden gyanún felül álló kopaszok

1 hozzászólás

  1. Kabátov!!Ha már Szegeden vagy,nézz szét a Csillagban.Egy Délre néző cellát foglalj le magadnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét