Feltételezett kábítószerterjesztőket fogtak el Heves megyében - Városi Kurír

Sorting by

×

Feltételezett kábítószerterjesztőket fogtak el Heves megyében

A gyanú szerint kábítószerrel kereskedő két férfit fogtak el és tartóztattak le Heves megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Hirdetés

Két dílert fogtak el Hevesen

Mezeiné Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a Heves városi otthonában elfogott két férfit azzal gyanúsítják, hogy több mint egy éve jelentős mennyiségben árulnak kábítószernek minősülő anyagot a településen. A rendőrök a rajtaütéssel egyidőben további négy helyszínen is házkutatást tartottak, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bankjegy-kereső kutyáját is bevetették – jelezte.

A sajtóreferens szerint a más bűncselekmények elkövetése miatt jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló S. Krisztiánt akció közben érték tetten, amint éppen két férfinak adott el kábítószergyanús anyagot.

A 36 éves férfi és a 43 éves B. Lajos lakóhelyén több mint 30 millió forintot, nagy értékű személygépkocsikat, motorkerékpárokat, ékszereket, valamint több, vélhetően gáz- és riasztó fegyvert, illetve jelentős mennyiségű új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

Mezeiné Kovács Nikoletta emlékeztetett: az egri nyomozók a napokban egy ostorosi és egy andornaktályai férfit is elfogtak kábítószer birtoklás gyanúja miatt és eljárás indult több fogyasztó ellen is, akik vásároltak a terjesztőktől.

Forrás: Police.hu

Kábítószerdíler határrendész nő

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Feltételezett kábítószerterjesztőket fogtak el Heves megyében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.