BulvárCsillagjegyek

Férfi-mágnes csillagjegyek, számszerint 4! Hölgyeim, vonzásra fel!

Férfi-mágnes csillagjegyek, számszerint 4! Hölgyeim, vonzásra fel!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A tévhitel elkerülése érdekében szögezzük le, hogy a “mágnességnek” semmi köze a kilók számához, sem a hiperszuper kozmetikai beavatkozásokhoz, még a napi sanyargatás mennyiségéhez sem az edzőtermekben. Ez vagy van, vagy nincs, amolyan velünk született cucc…. Nézzük, a csillagok szerint kik esélyesek ezügyben!

Rák

Bárki szívét megnyeri, aki a közelébe kerül. Az a férfi, aki egyszer találkozik vele, azonnal a bűvkörébe kerül, úgy, hogy neki lényegében meg sem kell erőltetnie magát. Nem hisz önmagában, nem is henceg a külsejével, pedig jócskán kitűnik a szépségével a többi nő közül. Romantikus és vicces, mellette nem lehet unatkozni. Bármilyen őrültségben benne van, imádja az újdonságokat és a merész élethelyzeteket, szeret kipróbálni addig még sosem tett dolgokat. Az ágyban is bevállalós, igazi lepedőakrobata. Mellette az élet nemcsak öröm, de kalandos is.

… hogy ez pont hétfőn durran-e….?

Elgondolkodott már azon, hogy tartson egy kis kedvencet az otthonában? Talán éppen ma jött el a pillanat, hogy megossza a házát egy kedves kis kutyussal vagy cicával. Gondoljon csak arra, mennyi örömét lelné egy kis állatban, aki hatalmas szeretettel és örömmel várná, mikor belép az ajtón egy fárasztó nap után. Egy kiadós játék után máris másképp, optimistábban látná a világot. Ne feledje, a boldogság a hosszú élet titka!

Kos

A Kos nők sokat adnak a megjelenésükre, számukra nem létezik olyan, hogy elhanyagolják magukat. Tökéletes a kisugárzásuk, divatosak, szeretik a szép és elegáns dolgokat. Nem tudnak nekik ellenállni a férfiak, pontosan tudják, mit kell mondaniuk és felvenniük, hogy elbűvöljék a teremben lévőket. Számukra a romantika nem elhanyagolható, anélkül rosszul érzik magukat.

… hogy ez pont hétfőn durran-e….?

Kedves Kos, önben mindig is égett a vágy, hogy valami új dolgot sajátítson el, vagy elõrébb lépjen az oktatás, a kultúra terén. A mai nap erre egy kiváló alkalom lesz, hogy elkötelezze magát és egy új irányt vegyen az élete. Járjon nyitott szemmel, és ha egy olyan érzés fogná el, hogy a látott dolgot ön is szívesen kipróbálná, habozás nélkül vágjon bele. Meglátja, a jövőben is hasznát fogja még venni az elsajátítottaknak, akár a munka, a párkapcsolat vagy a tanácsadás terén.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ha van még egy kis időd… >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!