Férjhez ment Liptai, de nem felejt – Clau, a bosszú istennője

A csütörtökön tartott  titkos esküvő részleteivel alighanem hetekig tele lesz a világháló, legalábbis a magyar szekció. Ki ezt, ki azt szivárogtat ki. Természetesen a szivárogtatást Liptai Claudia csapata végzi majd, hiszen a vendégeknek még titoktartási nyilatkozatot is alá kellett írniuk.

Hollywoodi módi

A túlméretezettre sikerült habverés, ami körülvette a cukrász és a primadonna frigyét, ugyanolyan nevetséges és teátrális volt, mint az ara maga. Még a meghívott násznép se tudja, hova kell mennie bulizni ma délután.

Alighanem már sajnálja Harry herceg és választottja, hogy nem Clau csapatával szerveztették az esküvőjüket.

Már maga a leánybúcsú is – ki tudja, hányadik – sokaknál kiverte a biztosítékot a maga fehér limuzinos, falusi lagzikat idéző felhajtásával együtt.

Csak egy kis gusztustalanság, némi lila folt a szűzies ruhán

Az ország Claudiája hiába megy férjez újra és újra, nem tanul meg felülemelkedni a múlton. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy három éve halott édesapja két nővérét nem hívta meg a ceremóniára. Aki emlékszik, tudja, hogy annak idején édesapja közelgő halála sem hatotta meg a dívát, aki még felhívni, sőt hívásait fogadni sem volt hajlandó.  Mi mást várhattunk tőle most? Ámbár egy ilyen könnyes, látványosan romantikusra hangolt aktusban szépen mutathatott volna a meghívás és a megbocsájtás. Szép lehetett volna a múlt elengedése. De ami nem megy, ne erőltessük!

„Diával a több mint három évvel ezelőtti temetésen találkoztunk utoljára, de sem akkor, sem később nem beszéltük meg a nézeteltéréseinket. Az az igazság, hogy a testvérem és én csak a lapokból tudtuk meg, hogy szerelmes lett, hogy gyermeke született, és persze, azt is, hogy hamarosan esküvője lesz” – mondta a Ripostnak  Magdi néni, aki beletörődött, hogy már nem rendeződik a kapcsolata Claudiával.

A szerelmesek három év és egy közös gyermek után házasodtak össze.  A polgári esküvőt rendkívül szűk körben tartották, nem úgy, mint a pénteken délután kezdődő nagy titokban szervezett lagzit, amit a mintegy 100 vendéggel közösen több naposra terveznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük