Feró! Ezt valóban büszkén lebegtethetnéd! 0 88

konzultacio

Ha már konzultálunk, akkor olyan kérdéseket boncolgassunk, amik valóban életbevágóak az oly sokszor emlegetett és hivatkozott honpolgároknak. 

Feró! Ezt valóban büszkén lebegtethetnéd!

Nagy Feró büszkén pózolt kezében egy nemzeti konzultációnak nevezett szörnyűséggel. Feró! Nem az alábbi kérdések voltak benne ugye? Kár, hogy nem! Na, sorolom, milyen lenne egy valódi (!) és őszinte (!) konzultáció, amit valóban büszkén lebegtethetnél :

Nagy Feró: Azt a pénzt, amit elköltenénk a migránsokra, azt költsük el magunkra….

1.) Akarja-e, hogy akár 50 évesen is behívhassuk katonának?

2.) Akarja-e, hogy Mo. Alkotmányát egy olyan Alaptörvényre változtassuk,ahol öntől egy csomó jogot megvonunk, a hatalmat pedig egy önjelölt király kezébe adjuk?

3.) Akarja-e ön, hogy a dohánykereskedelmi üzletágat a haverjainknak adjuk?

4.) Akarja-e ön, hogy a szerencsejáték üzletágat nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva betiltsuk, majd a haverjainknak adjuk, akiknek persze nem kell adózniuk és a nyereséget offshore paradicsomokba tolják majd át?

5.) Akarja-e ön, hogy strómanok és helytartók tartsák fenn az országban a rendet, akiket az ország önjelölt királya irányít majd?

6.) Akarja-e hogy ez az önjelölt király felköltözzön a várba?

7.) Elvehetjük-e a földet a gazdáktól?

8.) Akarja-e, hogy az általunk elüldözött munkaerő kiesése miatt, az itt maradt munkavállalókat rabszolgamunkára kényszerítsük?

9.) Akarja-e ön,hogy az egészségügy javítása helyett stadionokra, más országok finanszírozására és egyéb baromságokra költsük az ön pénzét?

10.) Akarja-e ön,hogy a pártunk számára nagyon fontos, az ország számára pedig rendkívül káros sarkalatos törvényeket egyéni képviselői indítványokkal, érdemi vita nélkül egy nap alatt nyomhassuk át a parlamenten, úgy mint egy diktatúrában?

11.) Akarja-e ön,hogy minden olyan féket és ellensúlyt kiiktassunk a rendszerből (ÁSZ, Alkotmánybíróság, Ügyészség, Választási r… stb.) amely önjelölt királyunkat féken tudná tartani? Pontosan úgy, mint egy diktatúrában!

12.) Akarja-e ön,hogy az önnek is járó EU-s támogatásokat, az önjelölt király veje, lánya, barátai, gázszerelői nyerjék el? Azzal is egyetért,hogy ha ezek az emberek mind lebuknak azzal, hogy loptak megúszhassák a felelősségre vonást? Azt is megengedi nekünk,hogy ha az ellopott milliárdokat vissza kell fizetnünk az Uniónak, akkor azt az ön pénzéből tegyük meg?

13.) Akarja-e ön azt a Paks2 projektet – ezermilliárdokkal eladósítva az országot – amelyről semmilyen megtérülési tanulmány nem készült? Tudja-e,hogy a Duna egyre alacsonyabb vízállása miatt nem lesz alkalmas megoldásunk a rendszer hűtésére,de mi azért toljuk bele a súlyos milliárdokat? Az ott dolgozó “vezetők” úgy keresnek milliókat havonta, hogy nem csinálnak semmit. Egyetért-e Ön ezzel?

14.) Akarja-e Ön,hogy a letelepedési kötvénybizniszünkkel kb 26000 migránst hozzunk be Európába, amelyek közt csak úgy hemzsegnek a bűnözők és a nemzetbiztonsági kockázatok? A kötvényből befolyó összegeket szintén offshore számlákra menekítenénk ki, arról azonban tudnia kell, hogy ezt az összeget vissza kell majd fizetni a migránsoknak pár év múlva. Ezt pedig az ön zsebéből fogjuk kivenni. Jó ez így Önnek? Mindezek ellenére megengedi-e nekünk, hogy azt állítsuk : Magyarország nem lesz bevándorló ország?

15.) Egyet ért-e Ön azzal, hogy elítélt bűnözőknek adjunk menedéket, vagy gyilkosokat adjunk ki úgy a hazájuknak, hogy ott hősként ünnepelhessék őket?

16.) Egyetért-e Ön azzal, hogy ha a parlamentben az ellenzéki képviselők kínos kérdéseket tesznek fel elhallgattathassuk őket?

17.) Egyetért-e Ön azzal, hogy minden szakszervezetet megpróbáljunk vagy lefizetni, vagy megfélemlíteni, hogy nehogy ellenünk fordulhassanak, vagy jogosan (!) ellenünk hergelhessék a népet?

18.) Egyetért-e Ön azzal, hogy a családok évének hirdessük meg a 2018-as évet, miközben már több mint 1500 családot hajítottunk ki az otthonából az amúgy általunk elkúrt devizahitelek miatt. Nem tudta? Pedig a devizahitelezést a mi kormányunk vezette be még 2001-ben. Szeretjük persze a Megyó kormányra kenni,de mi indítottuk el, igaz ők sem tettek ellene semmit. Mi persze úgy csináltunk nagy melldöngetés közepette, hogy megoldottuk a gondot a végtörlesztés lehetőségével. Az igazság azonban az, hogy a végtörlesztést magunknak csináltuk. Bocsi 🙂 Na mind1! Visszatérve a kérdésre : Maradhat-e 2018 a családok éve?

19.) Ellophatjuk-e azt a 3000 milliárdos MNYP vagyont, amiről azt ígérjük, hogy a befizetett összeget mindenkinek jóváírjuk a nyugdíjszámláján? Ha ez mégsem történik meg és számon kérik rajtunk, hogy MIÉRT maradt ez el válaszolhatjuk-e rá azt, hogy : CSAK! (?)

20.) Ha a fent említett kérdések Önnek nem fontosak, akkor egyetért-e azzal, hogy inkább olyan kérdéseket tegyünk fel Önnek amit egy 8 éves gyerek is meg tud válaszolni és csakis egyféleképpen? Mindezt csak azért csinálnánk,hogy elmondhassuk : mi megkérdeztük a népet! Igaz nem arról ami égetően fontos lenne – vagy lett volna – , de legalább megkérdeztük. Jó ha tudja, hogy egy tök felesleges konzira úgy kábé 5 milliárd forintocskát égetnénk el! Jó ez így? Nem árt ha tudja, hogy jó sok ilyen konzit szeretnénk!

21) Tudja kedves választó nekünk Magyarország az első, annak minden vagyonával együtt. A világért sem szeretnénk úgy szétlopni az országot, hogy arról Önt ne kérdeznénk előtte meg. Ugye jó fejek vagyunk?


22.) … 23.) … stb…stb… tudnám még sorolni hosszasan azokat a dolgokat amiket “”véletlenül elfelejtettek”” az elvtársak megkérdezni.

Kinek lett a cinkosa Nagy Feró?????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az asztma okait célzó új kezelést fejlesztenek ausztrál kutatók. Az új módszer nem …

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Érdekes dolgokra lehet találni, ha böngésszük a Magyar Közlönyt. Hétfőn például az derült …

Figyelem!

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Egy autós elütött egy 75 éves asszonyt a Zsigmond téren. Vigyázzunk jobban egymásra! …

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Mint azt megírtuk Orbán Viktor a hétfő délelőttöt Zalaegerszegen töltötte a a ZalaZone zalaegerszegi …

Pin It on Pinterest