Feszült a helyzet Orbán és Vajna között – Nevető harmadik megint Mészáros lehet

Lapértesülések szerint Orbán Viktor nem  elégedett a kormányzati média működésével. Haragja  egyik célpontja a Vajna-birodalom.

Célkeresztben a TV2

A főnök nagyon  elégedetlen egyik eddigi kedvenc kitartottja működésével. Több forrás szerint is fontolgatja, hogy hozzácsapja a TV2-őt és Vajna két vidéki lapját is Mészáros Lőrinc médiabirodalmához. Orbán mérgének az az  oka, hogy a TV2-nek egyelőre megszorítani sem sikerült az RTL Klubot, ráadásul a milliárdos állami hirdetésekkel kitömött csatorna állítólag drágán működik, az szintén a filmbiztos, casino-mágnás kezében lévő Bors pedig “nem állt bele eléggé a kampányba”, Vajna állítólag nem akart minden politikai kérést teljesíteni.

Egy másik elképzelés szerint egy-egy cégbe szerveznék át az összes kormányközeli nyomtatott lapot, a rádiócsatornákat és a televíziókat is, hogy átláthatóbb legyen a rendszer működése.

(Forrás: HVG)

Vajnának persze, ahogy azt jól tudjuk, sokkal több veszti valója van, mint a TV2, vagy a Bors, és ha azok most még nincsenek is veszélyben, azért megérezheti milyen helyezetbe kerülhet az, akit az “Orbán füstje megcsapott”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük