A regnáló felismerte, hogy a fiatalság körében nem az elvárásainak megfelelően alakul a népszerűsége, így a Felházon túl bevetették a “bevonótábor” – ez nem vicc, hanem a böcsületes nevük! – névre keresztelt Fidelitas-eseményt.


Társasjáték, ahol az nyer, aki a Fidesz mezőbe lép!

Hagyományteremtő jelleggel rendeztük meg körünkhöz jelentkező fiataloknak az I. Bevonó Táborunkat Zánkán. Március 8-án vette kezdetét Zánkán az első Bevonó Táborunk. A rendezvény célja az volt, hogy az újonnan jelentkezőkkel megismertessük a szervezetünket és átfogóbb képet kapjanak a politikai közösségünkről – írják honlapukon.

De jó lenni “bevonón”…..

Péntek este Szabó Krisztián Szilárd, a Fidelitas operatív alelnöke és Bóka Bence, a területileg illetékes regionális igazgató nyitotta meg a tábort.

Ezután már el is kezdődött a borkóstoló, ahol a jelentkezők alkotta csapatok 6 darab minőségi borokat kóstolhattak, miközben megismerkedhették a különböző borászati szakszavakat és a különböző bortípusokra általános jellemező fajtajellegeket.

A borkóstoló után egy bulin volt lehetőségük az új tagoknak kikapcsolódni és tovább ismerkedni.

A beszélgetések után a csapatépítésé volt a főszerep, a csapatok a  Közéleti Activityben és a Csapatvetélkedőben mérték össze tudásukat.

 

Kósa Lajos a nagy FIDESZ szellemi holdudvara, is büszkén közölte közösségi oldalán, hogy először vendégeskedett ezügyben Zánkán, ami azért is klassz, mert ez az első “bevonó”.

“Az első Fidelitas Bevonó Tábor vendége voltam Zánkán. Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezetéhez frissen csatlakozókkal beszélgettem a fiatalok közéletben betöltött szerepéről, helyzetéről.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét