A kormánypárt szerint minden eddigi rekordot megdöntött a sorosozó nemzeti konzultáció. Kérdés persze, mennyire lehet hinni a fideszes összesítésben.


Minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatón.

Hidvéghi Balázs a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség nevében köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, „vette a fáradságot, hogy elmondja véleményét a Soros-tervről”, és visszaküldte vagy az interneten kitöltötte a kérdőívet.


Hangsúlyozta, a minden rekordot felülmúló óriási részvétel jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni a magyar emberek véleménynyilvánításának támadása helyett.

(Forrás: MTI)

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. […] Ahogy közeledik a sütés-főzés ideje, úgy drágul az ehhez elengedhetetlenül fontos alapanyag, a tojás. Manapság egy méretesebb darabért 60 forintot kell reszkírozni, még a piacon is. Egy élelmes fideszes úgy gondolta, neki megér egy doboznyi a kurrens termékből, mert egyszer – nem is olyan soká – majd kér cserébe valamit. […]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét