Fidesz-érv: ostobák, tanulatlanok vagyunk! – Fogadjuk el, bár ez nem menti fel őket!

“Ma az történt, hogy nem is lakájmédia, hanem a budapesti Fidesz maga azt tartotta helyesnek, hogy Szálasi Ferenc nyilasvezér feje helyére retusálja az én arcomat, háttérben a felrobbantott Lánchíd, előtte a Duna, ami Szálasi és nyilas pribékjei miatt zsidó magyarok ezreinek lett sírhelye” – kezdte bejegyzését Karácsony Gergely reagálva az ocsmány Fidesz-megnyilvánulásra.

“Nem volt kétségem soha, hogy a Fidesz politikai ellenfeleként aljas és hazug támadások sora vár rám főpolgármester-jelöltként,

de főpolgármesterként végképp. Hadrendbe is állították a megmondóemberek sorát, no meg persze a lakájmédiát. Ez ilyen, ebben az országban együtt jár a közszerepléssel. Rendszerint ezek szóra sem érdemesek, Esterházy Péter örökbecsű szavai adnak iránymutatást:

“bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá”.

Ma az történt,

hogy nem is lakájmédia, hanem a budapesti Fidesz maga azt tartotta helyesnek, hogy Szálasi Ferenc nyilasvezér feje helyére retusálja az én arcomat, háttérben a felrobbantott Lánchíd, előtte a Duna, ami Szálasi és nyilas pribékjei miatt zsidó magyarok ezreinek lett sírhelye. Ezt nem tudom, nem is akarom a szokásos vállrándítással letudni.

A budapesti Fidesz szerint lehet a háborús pusztítással, a nyilasterrorral viccelődni

Szerintem nem lehet. A budapesti Fidesz szerint belefér, ha emberek ezreinek meggyilkolását, emberek millióinak szenvedését szimbolizáló fotót használják a politikai ellenfeleket lejáratni akaró kommunikációban. Szerintem ez megengedhetetlen. Nem magam miatt, hanem ennek az országnak, ennek a városnak a múltja, jelene és a jövője miatt is.

Ez nem politika, ez nem vita, ez aljas és ostoba, az a bizonyos szottyos gyűlölet, aminek nincs helye Budapesten, nincs helye az országban, nincs helye semmiféle politikai vitában.

Én így gondolom. És legyen világos: ez a tiltakozás akkor is megszületett volna, felháborodásom akkor is jogos lenne, ha bárki mást, bármely politikai, közéleti szereplőt ért volna ilyen aljas inszinuáció.

(Az egészhez képest mellékszál, de igaz: a háttérben látható, felrobbantott Lánchidat, a teljes pusztulásból két év alatt építették újjá 1947 és 49 között. A Fidesznek kilenc év sem volt elég a híd felújítására. Ezért fogjuk mi felújítani.)”

Hülyék riadója: tudatlanok vagyunk….

“Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait, és kikérjük magunknak minden aljas csúsztatását! Egy interneten terjedő mémet vettünk át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani.

Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente.l!

A tartalmat azonnal töröltük amint jelezték felénk a tévedést. Karácsony Gergely az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy 8 hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban. Kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja! Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit. Régi, bevált bolsevista módszer. Legalább az kiderül, hogy a soktízmillió forint közpénzen alkalmazott városházi propagandisták végzik a dolgukat.”

csurka László

Egy hozzászólás itt: “Fidesz-érv: ostobák, tanulatlanok vagyunk! – Fogadjuk el, bár ez nem menti fel őket!

  • Avatar
    2020.06.17 - 15:44
    Közvetlen hivatkozás

    A Fidesz cinizmusa, aljassága határtalan. Soha, semmit sem szabad elhinni nekik – gyalázatos pofátlansággal hazudnak, rágalmaznak, uszítanak.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük