Fidesz-góbé: Czeglédy Gyurcsány strómanja

Budai Gyula újra csúcsra jár, azt ókumlálta ki, hogy Czeglédy Csaba nem más, mint Gyurcsány Ferenc strómanja. Feladata, hogy megfelelő mennyiségű pénzt teremtsen elő a DK működéséhez.
[mnky_ads id=”3427″]

Budai, a firnyákos

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta:

“Czeglédy Csaba bűnszervezete” több mint 3 milliárd forintos áfacsalást követett el, de nemcsak az államot, hanem diákokat és nyugdíjasokat is megkárosított. A Gyurcsány család tulajdonában lévő Altus Portfólió háromszor adott kölcsön pénzt “Czeglédy Csaba bűnszervezetének”, ami egyrészt felveti a tiltott pénzügyi tevékenységet, másrészt arra utal, hogy “a Czeglédy-botrány mögött Gyurcsány Ferenc és a DK áll”

Szavai szerint az egyébként “egymással folyamatosan veszekedő baloldal” ebben a kérdésben teljesen összezárt, ugyanis minden baloldali párt “kiállt Czeglédy ártatlansága mellett”.

Budai Gyula úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc nemcsak hogy védi Czeglédy Csabát, hanem felháborító módon cinikusan nyilatkozott a károsult diákokról.

Mivel hetek óta nem tudni – folytatta a képviselő -, hogy miért pénzelte Gyurcsány

“Czeglédy Csaba bűnszervezetét”,

ismét arra szólítják fel a DK-t és elnökét: álljanak ki a nyilvánosság elé, és közöljék, mit tudnak az ügyről,

“esetleg mondják el, mekkora összeg jutott Gyurcsány Ferenchez, illetve a DK pártkasszájába”.

Jelezte, hogy egy makói iskolaszövetkezettel összefüggő, költségvetési csalás gyanúja miatt zajló büntetőeljárásban szerdán tanúként hallgatják meg az előzetes letartóztatásban lévő szombathelyi önkormányzati képviselő Czeglédy Csabát, mivel az iskolaszövetkezet alapítójának nyilatkozata szerint Czeglédy vette rá a szövetkezet létrehozására.
[mnky_ads id=”3427″]
Budai Gyula úgy összegezte a Fidesz álláspontját:

“a Czeglédy-ügy nem más, mint Gyurcsány Ferenc és a baloldal korrupciós ügye”.

A kártalanítás részleteit firtató felvetésre közölte: a kormány szerdai ülésén várható döntés az ügyben.

Arra a kérdésre, hogy fenntartja-e azt a korábbi állítását, amely szerint minden bíró “komcsi”, azt felelte: ez a magánvéleménye.

forrás: MTI)

[mnky_ads id=”3808″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük