Fidesz-humor? – Fidelitasos srácok akcióztak az üres önkormányzat előtt

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere értetlenül áll a helyi Fidelitas vasárnapi “betonbaöntése” előtt, hiszen a zuglói parkolási szerződések felmondását pár héttelezelőtt még lelkesen támogatták. Úgy tűnik, ma más volt az ukáz!

A Fidelitas felszólítja Karácsony Gergely (Párbeszéd) kerületi polgármestert, hogy szabadítsa ki Zuglót a pazarló parkolási szerződésekből

– közölte a párt budapesti elnöke vasárnap a zuglói önkormányzat épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Borbély Ádám elnök szerint a kerületi jegyző leveléből az derült ki, hogy az önkormányzat maga zárta ki a felmondás lehetőségét az üzemeltetési szerződésekben, ezzel gyakorlatilag bebetonozva azokat. Felmondhatatlanná tették a konstrukciót, ami napi egymillió forint veszteséget okoz a kerületnek, ami azt mutatja, hogy Karácsony Gergely még arra is alkalmatlan, hogy egy szerződést megkössön, és az ellenzéki polgármester

“most sem a zuglóiak érdekeit tartotta szem előtt”.

A sajtótájékoztatót követően Borbély Ádám a Fidelitas tagjaival közösen az önkormányzat épülete előtt egy műanyag edénybe helyezett egy parkolási szerződéseket jelképező papírt, amelyet betonnal öntöttek ki, utalva arra, hogy a polgármester milyen helyzetbe hozta a kerületet. Azt kérte:

Karácsony Gergely “vésse ki” a bebetonozott konstrukciót.

A polgármester közösségi oldalán válaszolt a megszólításra:

“Hallom, a fidelitasos srácok megint akcióztak a zuglói önkormányzat előtt. Biztos van valami oka, hogy akkor mennek oda, amikor nincs ott senki. Talán szégyellik magukat. Erre speciel van is okuk. Állítólag a mai performance az volt, hogy a parkolási szerződésre betont öntöttek egy vödörbe.

Hát… Eddig fel akarták mondani, most betonba öntik

A saját magukkal folytatott vitába nem szólnék bele, csak élnék egy javaslattal. Ha szeretnek táblákkal vonulni, legközelebb esetleg azzal a Tarlós-interjúból vett idézettel jöhetnének, amelyben Tarlós bevallja: azért nincs egységes parkolási rend Budapesten, mert Orbán nem engedte a fideszes gazdasági érdekek miatt.

Azt mondjuk, el se tudom képzelni, mit fognak csinálni, amikor a Tiszta Budapestért! programom ellen vezénylik majd ki őket. Odapiszkítanak netán? Ha nektek van jobb ötletetek írjátok meg kommentben, mi meg majd elküldjük nekik. Szép hétvégét mindenkinek!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük