Fidesz-humor? – Fidelitasos srácok akcióztak az üres önkormányzat előtt

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere értetlenül áll a helyi Fidelitas vasárnapi “betonbaöntése” előtt, hiszen a zuglói parkolási szerződések felmondását pár héttelezelőtt még lelkesen támogatták. Úgy tűnik, ma más volt az ukáz!

A Fidelitas felszólítja Karácsony Gergely (Párbeszéd) kerületi polgármestert, hogy szabadítsa ki Zuglót a pazarló parkolási szerződésekből

– közölte a párt budapesti elnöke vasárnap a zuglói önkormányzat épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Borbély Ádám elnök szerint a kerületi jegyző leveléből az derült ki, hogy az önkormányzat maga zárta ki a felmondás lehetőségét az üzemeltetési szerződésekben, ezzel gyakorlatilag bebetonozva azokat. Felmondhatatlanná tették a konstrukciót, ami napi egymillió forint veszteséget okoz a kerületnek, ami azt mutatja, hogy Karácsony Gergely még arra is alkalmatlan, hogy egy szerződést megkössön, és az ellenzéki polgármester

“most sem a zuglóiak érdekeit tartotta szem előtt”.

A sajtótájékoztatót követően Borbély Ádám a Fidelitas tagjaival közösen az önkormányzat épülete előtt egy műanyag edénybe helyezett egy parkolási szerződéseket jelképező papírt, amelyet betonnal öntöttek ki, utalva arra, hogy a polgármester milyen helyzetbe hozta a kerületet. Azt kérte:

Karácsony Gergely “vésse ki” a bebetonozott konstrukciót.

A polgármester közösségi oldalán válaszolt a megszólításra:

“Hallom, a fidelitasos srácok megint akcióztak a zuglói önkormányzat előtt. Biztos van valami oka, hogy akkor mennek oda, amikor nincs ott senki. Talán szégyellik magukat. Erre speciel van is okuk. Állítólag a mai performance az volt, hogy a parkolási szerződésre betont öntöttek egy vödörbe.

Hát… Eddig fel akarták mondani, most betonba öntik

A saját magukkal folytatott vitába nem szólnék bele, csak élnék egy javaslattal. Ha szeretnek táblákkal vonulni, legközelebb esetleg azzal a Tarlós-interjúból vett idézettel jöhetnének, amelyben Tarlós bevallja: azért nincs egységes parkolási rend Budapesten, mert Orbán nem engedte a fideszes gazdasági érdekek miatt.

Azt mondjuk, el se tudom képzelni, mit fognak csinálni, amikor a Tiszta Budapestért! programom ellen vezénylik majd ki őket. Odapiszkítanak netán? Ha nektek van jobb ötletetek írjátok meg kommentben, mi meg majd elküldjük nekik. Szép hétvégét mindenkinek!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük