Kerítésen innen

Fidesz kontra Kálmán Olga

Kálmán Olga

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és háborúba sodorták volna az országot – közölte a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szerdán az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva írta, hogy Kálmán Olga, a  Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője szerdai sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányt, hogy az év végéig csökkentse nulla százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját.

Kálmán Olga szerdai, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Orbán Viktor miniszterelnök “addig gyengítette a forintot, hogy a multik kedvébe járjon, addig halmozta az államadósságot és addig járatta csúcsra a kormányzati korrupciót”, hogy mára elvesztette az irányítást a forint és az infláció felett.

A gyenge forintnak és a magas élelmiszeráraknak a kormány a felelőse, ezért a kormánynak kell viselnie a következményeket is – jelentette ki a képviselő.

A Fidesz szerint a rezsiért és az élelmiszerekért a sokszorosát kellene fizetni, “ha Gyurcsányék lennének kormányon”

A Fidesz-KDNP viszont mindent megtesz azért, hogy a magyar családokat meg tudja védeni a háborús inflációtól, ezért támogatja az élelmiszerárstop, a benzinárstop és a rezsicsökkentés fenntartását, valamint a béke mielőbbi rendezését – áll a kommünikében.

Legyen 0%-os az alapvető élelmiszerek áfája!

Forrás: Demokratikus Koalíció / MTI

Kálmán Olga: megkérdeztem Orbán Viktort….

Friss híreink

About Author

Szólj hozzá!