A Fidesz nem szeret félmunkát végezni: “operatív környezettanulmányt” csináltatnak “országosan is ismert ellenzéki politikusokról”

Azért van mivel szembesülni most a politikában, és persze, eddig is tudtam, hogy a Fidesz nem szeret félmunkát végezni, de amikor már ennyire arcunkba jön a valóság, az azért egy új szint. Mai HVG hír, hogy magánnyomozókat is felbérelnek egy ideje, hogy “operatív környezettanulmányt” csináltassanak “országosan is ismert ellenzéki politikusokról” – írta Szél Bernadett lépviselő közösségi oldalán.

Anno a nemzetbiztonsági bizottságban láttam ilyen tanulmányt,

van benne minden, értelemszerűen rólam is készítettek, enélkül nem lehet senki tag a bizottságban

— de ezeket nem magándetektívek, hanem a szolgálatok készítik és azt tárja fel például, hogy vajon zsarolható-e valaki vagy sem. Esetemben soha nem azonosítottak be ilyen kockázatot a szolgálatok, akiket ugye most Kövér arra instruált, hogy dolgozzanak ránk, ellenzéki politikusokra, emberekre, de nem azért, mert a bizottságba készülünk, hanem mert idegen érdekeket szolgálunk.

 

Kövérre elgondolkodtató reakciók születtek a kormányzati oldalon

Gulyás ugye azt mondta, „a kiváló beszéd” minden szavával egyetért, Kocsis Máté szerint Kövér szavai „súlyosabbak annál, mint hogy félreértelmezzék őket”, a propaganda pedig nemes egyszerűséggel lehazaárulózta az ellenzéket. Nem született egyetlen elhatárolódó nyilatkozat sem.

Magyarul: Kövér László a magyar kormány hivatalos álláspontját fogalmazta meg

Ez pedig úgy hangzik, hogy mi az ellenzékben a fidesz szerint nem magyar, hanem idegen érdekeket képviselünk, így minden tevékenységünk, sőt a puszta létünk is illegitim, nemzetellenes felforgató tevékenység, nemzetbiztonsági kockázat. Mivel pedig a Fidesz és a haza egy és ugyanaz, a Fidesz leváltására irányuló minden törekvés nettó hazaárulás, a nemzet létére leselkedő egzisztenciális veszély.

Mit jelent még az ellenzék le-külföldiügynök-özése? ‼️

Azt is, hogy minden eszköz megengedett velünk szemben, és minden bűn elfogadható önmagukkal szemben.

Mindent lehet: elfogadható a brutális propaganda, a hazugságokon alapuló lejáratókampányok sora, az ellenzék megfigyelése magándetektívekkel, lehallgatása titkosszolgálatokkal, legitim a párhuzamos állam építése is, a közvagyon ipari mértékű átjátszása magánkezekbe, a „nemzeti tőkésosztály építésére” keresztelt intézmenyesített korrupció, a hatalom minden korlátjának felszámolása és a független intézmények élére lojális pártkáderek ültetése.

Ha a tét a haza megmaradása, akkor mindent lehet. Mint a háborúban. Ezt látjuk ma Magyarországon.

Háborús csatateret, ahol nem ellenfelet, hanem háborús ellenséget lát a Fidesz mindenkiben, aki máshogy gondolkodik, mint ők. A választásokon indulni számukra hadüzenet, a választás maga pedig háborús ütközet, ahol megsemmisítő csapást kell mérni az ellenségre.

Karácsony Gergely is írt a témáról:

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest