Sorting by

×

Fidesz-okoskodás: amiről nem tud a nép, nem izgatja! – Letiltották a NER luxus magángépének láthatóságát

Igazi XXI. századi, européer magatartást követve a regnáló Fidesz tótumfaktumai úgy döntöttek, hogy nehogy má’ megtudja az oktalan sokadalom, hogy a felső “kitudjahány” mikor merre röpköd a világban, -amíg vakcinaútlevél nélkül teheti!- “hátranyilaznak” egy jót és letiltják a monstrum nyomon-követhetőségét.

Coki nektek “nép”!

Letiltották, ezért a továbbiakban nem követhető nyomon az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000-es luxus magángép útvonala az egyik legnagyobb online gépkövető oldal, a FlightAware rendszerében – vette észre az alfahir.hu.

Február végén ezen az oldalon figyelt fel a portál újságírója arra, hogy a magyar kormány, valamint a magyar kormány holdudvarának tagjait rendszeresen szállító, formailag osztrák bejegyzésű gép friss szokása szerint, gyakorlatilag menetrend szerűen ismét a Maldív-szigetekre repült.

Így néz ki a gép egy korábbi felvételen:

Amikor gép visszatért Magyarországra, a repülőtéren megjelent újságírót biztonsági személyzet tartotta távol a helyszíntől, majd hazafelé is követték.

Ugyanakkor a továbbiakban a flightaware.com-on nem láthatjuk, merre jár az OE-LEM-gép, mert a honlap szerint a nyilvános nyomonkövetést bizonyos európai, kormányzati adatvédelmi szabályzatra hivatkozva letiltották – számolt be a portál.

illusztráció: alfahir.hu

Persze ez nem jelenti azt, hogy többé ne tudnánk, mikor menekülnek a magyar kormány tagjai, valamint gazdasági holdudvarának arra érdemes személyei az itthoni kijárási korlátozások elől a Maldív-szigetekre. Maradtak még olyan oldalak, ahol elérhetőek a gép adatai, a RadarBox szerint az OE-LEM legutóbb március 1-jén tért haza a Maldív-szigetekről, és azóta nem is hagyta el Budapestet.

-írták.

Ám mivel a FlightAware rendszeréből egyértelműen utólagos tiltás miatt került ki a gép, feltételezhető, hogy a többi oldalról is el fog tűnni

-zárta beszámolóját a portál a legújabb Fidesz-firnyákról.

Fotó: Cseri László

felhivas

 

 

figyelmeztetés
illusztráció: V.K.
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.