Fidesz-para? Ezért nem támad a regnáló "nehéztüzérséggel" Budapesten! - Városi Kurír

Sorting by

×

Fidesz-para? Ezért nem támad a regnáló “nehéztüzérséggel” Budapesten!

Nem irigylem azokat a Fidesz-katonákat, akiket arra jelölt ki a pártjuk, hogy Budapest valamelyik körzetében megmérettessék magukat az ellenzék jelöltjével. Vacak érzés lehet a “futottak még…” kategória illusztris tagjának lenni a saját klubban.

Hirdetés

“Nagyágyú” ne bukjon…!

Interjút adott Fürjes Balázs a Magyar Nemzetnek, amely főleg arról szólt, hogy Karácsony Gergely mennyire rosszul vezeti Budapestet. Ez nem annyira meglepő, de Fürjes szót ejtett arról is, hogy miért veszi le „nagyágyúit” a Fidesz a fővárosban a jövő évi választáson.

Nemhogy leírjuk, hanem éppen hogy felértékeljük Budapestet, amikor csupa olyan ember indul itt, Budán is, akiknek Budapest és Buda a munkája, akik nem fognak részt venni az országos kampányban, akik minden erejükkel ide koncentrálnak. Gulyás és Varga miniszter urak a Fidesz legnépszerűbb országos politikusai között vannak, országos feladatokkal. A kampányban is Záhonytól Hegyeshalomig fogják felszántani a pályát. Vétek lenne őket kivenni az országos munkából. Ugyanakkor kemény csata lesz, minden választókerületben olyan jelölt kell, aki éjjel-nappal jelen tud lenni saját városrészében. Mi Budapesten is győzni szeretnénk, a – remélem – minőséginek bizonyuló cserék is ezt a célt szolgálják.

Ez az érv azért érdekes, mert négy évvel ezelőtt Gulyás és Varga is elindult a budai körzetekben, akkor az országos feladatok nem akadályozták őket ebben.

Forrás

 

fidesz

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Fidesz-para? Ezért nem támad a regnáló “nehéztüzérséggel” Budapesten!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.