Kerítésen innenKiemelt hírek

A Fidesz rárepült egy Telekom-kitelepülésre, vagy fordítva: a telefoncég beszállt a kormánykampányba?

A Fidesz rárepült egy Telekom-kitelepülésre, vagy fordítva: a telefoncég beszállt a kormánykampányba?

Muszáj minden lehetőséget kihasználni minden fidesz-politikusnak, amikor “családközelbe” -mármint nem a sajátjukéban hanem a választópolgárokéba- kerülhetnek, hiszen csak nem hagyhatják azt a temérdek pénzt elúszni, amit a magyar famíliák “jó helyzetbe hozása” érdekében hirdettek kiosztásra. Közeleg a választás, ahhoz, hogy “beégjen” a fejekbe, hogy kik a “jók”, gyakran eszükbe kell juttatni. Egy ilyennek lehettek tanúi a kisvárdai Tompos úti lakótelep kisgyerekesei, de volt egy kis bökkenő….

 Telekom-buli, vagy Fidesz-banzáj?

Seszták Miklós fatornyosában nagy bulit tartottak a hétvégén, amire Bodrog László invitálta meg az ex nemzeti fejlesztési minisztert, akiről a 2017-es Befolyás-barométer szerint Magyarország 13. legbefolyásosabb személye volt, aki jelenleg Kisvárda és térsége országgyűlési képviselője. Ebbéli minőségében sikerült a városának a futballakadémia mellé lovasakadémiát is kibrusztolni, nem beszélve az egész Magyarországon “világhírű” lówellnessről elhíresült lórehabilitációs központról, ami a politikus köreinek érdekeltsége.

(Akinek nem ugrott volna be elsőre, ki is Bodrog László, annak segítünk:

a Nemzeti Őrsereg egykori kapitánya és kommunikációs tisztje, Bodrog László Fidesz-KDNP-s színekben indult Kisvárda 1-es választókerületében, és be is húzta a szavazatok 51 százalékát. Bodrog korábban a Jobbik tagja volt és jobbikosként többször kikelt a Fidesz ellen. Egy lakossági fórumon például azt mondta: Magyarországon két rasszista párt létezik, az MSZP és a Fidesz. Bodrog 2009 februárjában egy tüntetésen Pásztor Albert akkori rendőrkapitány elmozdítása ellen szólalt fel.

Pásztor egy nyilatkozatban óvatlanul beszélt a bűnelkövetők egy részének cigány származásáról, ami miatt az országos rendőrkapitány felfüggesztette. Az ezt követő szimpátiatüntetés hatására Pásztor felfüggesztését visszavonták. Az 2014-es  önkormányzati választások előtt a Bodrog által terjesztett szórólapokban már nyoma sem volt a Fidesz-ellenességnek. Az amikisvardank.hu portál szerint a szóróanyagon a következő szöveg állt:

“dr. Seszták Miklós fejlesztési miniszter támogatásával, …igyekszem megoldani a közös problémákat…”

A Jobbik kisvárdai szervezete szélsőségesnek minősítette Bodrogot, akinek jobbikos tagviszonya 2012 tavaszán szűnt meg. (Forrás)

A képeket nézve felvetődik a kérdés, hogy Sesztákék becsatlakoztak a Telekom kitelepüléséhez, vagy fordítva történt az eset és a Telekom érezte kötelességének, hogy a kormánypárti örömünnep részesévé váljon? A temérdek logóból ítélve a telefoncég fedezte a költségét a gyerekek öröme-ugrálóvárnak, az arcfestésnek stb.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

fidesz

About Author

Comments (1)

  1. Undoritó zsiros disznók, látszik a lopott pénz ezeken a mocskos tolvajokon, ilyen a magyar jólét ha fideszes vagy,,, hányinger az egész szekta… és ez kell egy pár millió magyarnak?? hát ennyire hülye ez a fidesz nyáj?? Ennyire!!! idióta prolik

Szólj hozzá!