Fidesz-reakció a legújabb kudarcukra

Hidvéghi Balázs sem igen lesz már bizottsági alálnok – a Fidesz erre némileg őrültnek tűnő, más szempontból viszont a sajátos hagyományukat követő módon reagált.

A szöveg olyan szép, hogy megéri egészében idézni:

Annyira lehangoló Gyurcsányék áskálódása az Európai Parlamentben. Egyszerűen képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését és szembe mennek az európai parlamenti választás eredményével, ahol a DK leszerepelt, a Fidesz-KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott.

Gyurcsányék azzal, hogy az európai parlamenti bizottságokban a magyar kormánypárti európai parlamenti képviselők ellen áskálódnak, meg akarják változtatni a magyar emberek akaratát és a választások eredményét. A bevándorláspárti Soros-hálózattal együtt azért akarják megakadályozni a fideszes képviselők kinevezését, mert  így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője volt.

Más bizottságokban is meg akarták akadályozni képviselőink (Gál Kinga és Deutsch Tamás) alelnöki kinevezését, és azt is meg akarták akadályozni, hogy Járóka Lívia az EP alelnöke legyen, de áskálódásuk kudarcot vallott. A Fidesz-KDNP továbbra is kiáll a magyar emberek érdekei mellett és valamennyi, a magyar emberek támogatása révén nekünk járó helyért meg fogunk küzdeni.

Nos, ha volt párt, amely az EP-választáson sikert ért el, tehát nem leszerepelt, az a DK volt. Ám a Fidesz nyilván azt képzeli már, hogy szabadon írhat át mindent – múltat, jelent, jövendőt. Kétségtelen, vannak sikerei – ám mindent azért mégsem lehet…

No és ami a fideszes hagyomány: a sorosozó zsidózás

Nélküle gyakorlatilag évek óta nincs fideszes megnyilatkozás. Érthetetlen módon úgy tűnik, mintha még mindig volnának, akik komolyan hiszik, hogy a sorosozás nem zsidózás.

Ám ez tévedés: vannak, akik nagyon tájékozatlanok, akár nagyon gügyék: nekik bármit el lehet adni. A többiek, a Fidesz-hívek nagy többsége azonban tudja, mindig is tudta, hogy a sorosozás valójában zsidózás. Vannak, nem kevesen, akik ezt élvezik, és vannak, akik elfogadják, a cél érdekében… A cél pedig a Fidesz-banditák hatalmának megőrzése.

S ez a zsidózás a Fidesz-ideológia alapja, a párt máig megőrzött népszerűségének legfontosabb titka. De nem lesz ez mindig így: idővel hitelét veszíti ez az aljasság is.

De ez az, amit a Fidesznek máig elnéznek; úgy tesznek, mint akik nem értik, miről is van szó valójában – pedig emiatt már régen karanténba kellett volna zárni a bandát: itthon és az EU-ban is.

megosztás

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Fidesz-reakció a legújabb kudarcukra

  • 2019.09.04 - 08:24
    Közvetlen hivatkozás

    Bár nem tudom megoldani, de vegyük úgy, hogy az előbbi “hozzászólást” töröltem.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük