Sorting by

×

A Fidesz ismét bebizonyította, hogy tesz az Európai Néppártra – Deutsch az élvonalban

48 órával azután, hogy az Európai Néppárt meghozta fennállása óta a legmegszégyenítőbb ítéletét Deutsch Tamás ügyében, azaz megvonta a hivatalos megszólalás jogát a Gestapo-sozó képviselőtől, a Fidesz újra szamárfület mutatva provokálja pártcsaládját és sajtótájékoztatót szervezett Deutschnak.

“A Néppártban nem Deutsch- ügy van, hanem inkább az Európai Néppárt jövőjéről szóló vita”

Volt egy sajtótájékoztató, ahol nem az volt a fontos, ami elhangzott, hanem a személy, aki az igét hírdette. Azok után ugyanis, hogy az EPP a fentiekben leírt döntésével jelezte, hogy a magyar delegációvezető megszólalásai -finoman szólva- sem egyeztethetők össze a frakció filozófiájával, a pártja itthon látványosan éppen ennek ellenkezőját vágta a világ és pártcsaládja “arcába”.

A tájékoztatón a képviselő ismét megideologizálta a rámért büntetést, de nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy a párt megint megrángatta az oroszlán bajszát.

Ez a sajtótájékoztató is egy újabb lépés volt a Fidesz és Orbán haláltáncában, aminek a vége már jól kivehető, csak a pontos időponja hiányzik még. Ne feledjük, bármikor is következik be az összeomlás, az történelmi léptékkel csak egy pillanatnyi idő, ami persze sovány vigasz, ha figyelembe vesszük, hogy az emberi élet viszont milyen rövid.

Deutsch Tamás és környéke

Deutsch

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2020.12.20 - 09:51
  Közvetlen hivatkozás

  Tokeletes paros az EPP es dejcstompika: az egyik gyava szarkent nem all ki a sajat akarata, elvei mellett, a magyar megelhetesi pioca ezt most meg a szemukbe is vagja. Hat mindketto megeri a penzet.

  Válasz
 • 2021.01.05 - 11:14
  Közvetlen hivatkozás

  Szegény hazánk, ha ilyen putris cig@ny képvisel minket, szégyen egy ilyen alak — de a többi sem jobb, lásd Viktort egy zsiros mangalica. aki viselkedni nem tud csak mint egy az ólban. ahonnan jött. aztán a vizfejü undoritó Szijjártó,Kásler a mocskos, tisztátalan EÜ-s. a jó keresztény Cecilia aki a pénzért az Anyját eladná, bort iszik és vizet prédikál. de azt is ovodás nivón és folytathatnám de jobb ha nem….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.