2019.04.23. Névnap: Béla

A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása) 37 1571

Káposznyák István, aki a DK-Szolidaritás  Hajdú-Bihar megyei közös jelöltje, lapunknak küldte el döbbenetes videó riportját, ami leleplezi az Orbán kormány újabb szavazat vásárlását.


Nyírábrány községben, amely közvetlenül a magyar-román államhatár mellett helyezkedik el, a Fidesz önkormányzati képviselői rendszeresen terrorizálják, zaklatják, zsarolják a mélyszegénységben élő helyi lakosokat.

Kihasználva a hideg, zord időt felkeresik a rászorulókat, s felajánlanak nekik fűtésre való tűzifát, de cserébe szavazzanak a kormányra. Persze ha elutasítják, vagy netán más párt szimpatizánsai akkor szerencsétlenek továbbra is fagyoskodnak fűtetlen otthonaikban.

Sőt volt olyan, akit a munkahelyéről rúgtak ki politikai hovatartozása miatt.

Ugyanezt megcsinálták élelmiszer csomagokkal is, valamint egy helyi lakos arról számolt be, hogy kétezer forintosokat kezdtek el osztogatni abban a reményben, hátha megfelelő helyre teszik majd a voksukat a falubeliek.

A videó riport elején egy asszony arról is beszél, hogy olyan embereknek adtak tűzifát, akik nem is szorultak rá. Pusztán azért, mert ők Fidesz szimpatizánsok s a nyugdíjuk pedig állítólag csaknem 300 ezer forintra rúg.


Ez csak egy település, de ez az aljas jelenség tapasztalható minden Fidesz által uralt vidéki városban, s faluban. Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.

Zina Mihailova

37 Comments

  1. Úgy, hogy ott fog állni mellette az “illetékes”! Szabálytalan és tilos? Kit érdekel…

   1. Hat ott allhat mogotte, es mit tud tenni, ha nem a fideszre szavaz, es az ellenzek nyerne? A valtozas utan futhatnak majd az illetekes uj segget keresni, egyaltalan nem kell felni attol, hogy ott allnak a szavazok mogott, ha tisztessegesen es meggyozodesuk szerint szavaznak az emberek ezek a fidess csicskak mennek a levesbe. Ugyhogy nyugodtan sajat tollat vive szavazzanak az emberek akire akartnak. A sajat tollra azert van szugseg, mert nemely helyen olyan tollta tesznek ki a szavazo fulkekbe, ami rovid idon belul lathatatlanna valik a vele kitoltott szoveg, illetve az X. A penz illetve barmit fat, elelmet osztogato csicskaknak meg nyugodtan mondhatjak, hogy a fideszre szavaznak, a szavazo fulkeben meg azt tesznek amit akarnak. Nem kell presztis kerdest csinalni a kikenyszeritett velemenybol, ez csupan kegyes hazugsag a csaladjuk, gyerekeik ttulelese erdekeben, senkinek nem okoznak vele kart, ha azt mondjak, hogy a fidessre fognak szavazni es nem azt teszik a vegen. Ezzel csak segitenek az orszag lakosainak es sajat maguknak a valtozasban valo remenyben.

 1. 27 év egyetlen patkánya sem.a csak ott sundorgök a vegen bekapcsolodok sem meggyözöek.forradalom es pártok parlament nyet.népszavis valasztast ellenörzest

 2. Hát , én azt mondtam volna, hogy csak a fityesz! A sok fát meg eltüzeltem volna, áprilisi 8.-ig. Szavazni meg nem megyek, mert minden politikus élősködő, munkakerülő parazita.

  1. Nem megy szavazni? Azt hittem, hogy a fiatalok okosabbak és jobban féltik a jövőjüket /+a gyermekeikét is/! Tájékozódással együtt mérlegelni kellene a jövő “esélyeit”!

  2. MAGA PÁL DE NEM PATO PÁL AKI NEM MEGY EL SZAVAZNI AZ A SALYÁT MAGÁT RUGJA HASBA ,EJ RÁ ÉRÜNK ARRA MÉG . MIÉRT TESZI TÖNKRE MAGYARORSZÁGOT ,GONOSZTEVÖK URALKODNAK RAJTUNK .FIDESZ ÉS A JOBBIK A GONOSZ TEVÖK PÁRTJAI

  3. Akkor NEKED IS “köszönhetem” az átkozott “fülkeforradalmat”, amelyik ezt a szemetet kormányzásra söpörte oda! A hozzád hasonló húgyagyúak, az ország majd fele szavazta meg őket a nemszavazásával és effektíve társtettes párszázezer állampolgártársunk halálában kórházakban, devízakilakoltatások miatt, a saját otthonukban való éhen- vagy fagyhalálukban! Szégyelld magad!

    1. Érvekre nem telik, te fenemagabiztos húgyagyú?! Persze, ahoz működő agy kéne.

   1. Ez a cikk nem arról szól, annak semmi köze a visszaélésekhez. Se ahhoz pl., hogy valakit a munkahelyéről vágnak ki, a megélhetésétől fosztanak meg, mert nem “reszket, hogyha választ, szemét lesütve fontol sanda választ”, hanem nem akar gyomorfekélyben élni az állandó rejtőzés miatt.

     1. Ballib-ballib-ballib. Mindössze ennyit voltál képes megtanulni a trollképzésen?! Ki fognak rúgni, kénytelen leszel tisztes munka után nézni.

 3. Hülyeség el kell fogadni amit adnak, a többi meg majd a szavazófülkék magányában eldől. Akinek van egy kis csepp esze, egy talicska fával nem lehet megvenni.

  1. pont ezt akartam írni,.,…..ott nem látják mit csinál!!! Bólogatni kel aztán utána szavazni arra aki nekik a legszimpatikusabb a FIDESZEN KÍVÜL !!!!!!!

  2. Ez így ok, és jó megoldás, de akkor is muszáj közhírré tenni az aljas és kétségbeesett hatalmi visszaéléseket. Különben sose lesz végük.

  1. mit ugatsz, te büdöspofájú, hazaáruló komcsi fidesznyik birka?
   takarodj a nyájadba, akolba, vályúhoz! te ócska szemét! egybites, senkiházi csürhetag!

    1. vigyázz te prosztó egybites komcsi!
     veszett kutyával ne kezdj, mert szétmarcangol.
     a birkákkal meg főleg könnyű elbánni! XD

   1. Bocs, a fidesznyik nem komcsi, hanem ez a viselkedés aljas, mocskos szellemű disznóság. És akik nem büntették őket, azok pedig elveszett emberek.

  2. Az unintelligens fideszbérnyalonc – te – amint megszolgálja/od a keresetét/edet. Mondanivalója zéró, sőt mínusz értelmetlenségét tekintve, de muszáj nyekegnie, mert azért fizetik.

    1. Te beszélsz minőségről?! Még bértrollnak se elegendő a gfagyhőmérsékletű iq-d. Érvekről meg ne is beszéljünk, nemhogy nem telik tőled, de azt se tudod, mit jelent.

 4. “Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.”
  A másik opció a sitt. Az első verzió jobban tetszik nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/fidesz-ujabb-valasztasi-csalasa-avagy-szegenyek-zsarolasa/