Káposznyák István, aki a DK-Szolidaritás  Hajdú-Bihar megyei közös jelöltje, lapunknak küldte el döbbenetes videó riportját, ami leleplezi az Orbán kormány újabb szavazat vásárlását.
[mnky_ads id=”10551"]
Nyírábrány községben, amely közvetlenül a magyar-román államhatár mellett helyezkedik el, a Fidesz önkormányzati képviselői rendszeresen terrorizálják, zaklatják, zsarolják a mélyszegénységben élő helyi lakosokat.
[m[mnky_ads id=”10552"]p>


Kihasználva a hideg, zord időt felkeresik a rászorulókat, s felajánlanak nekik fűtésre való tűzifát, de cserébe szavazzanak a kormányra. Persze ha elutasítják, vagy netán más párt szimpatizánsai akkor szerencsétlenek továbbra is fagyoskodnak fűtetlen otthonaikban.

Sőt volt olyan, akit a munkahelyéről rúgtak ki politikai hovatartozása miatt.

Ugyanezt megcsinálták élelmiszer csomagokkal is, valamint egy helyi lakos arról számolt be, hogy kétezer forintosokat kezdtek el osztogatni abban a reményben, hátha megfelelő helyre teszik majd a voksukat a falubeliek.

A videó riport elején egy asszony arról is beszél, hogy olyan embereknek adtak tűzifát, akik nem is szorultak rá. Pusztán azért, mert ők Fidesz szimpatizánsok s a nyugdíjuk pedig állítólag csaknem 300 ezer forintra rúg.


Ez csak egy település, de ez az aljas jelenség tapasztalható minden Fidesz által uralt vidéki városban, s faluban. Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.

Zina Mihailova
[mnk[mnky_ads id=”10553"]

37 HOZZÁSZÓLÁS

   • Hat ott allhat mogotte, es mit tud tenni, ha nem a fideszre szavaz, es az ellenzek nyerne? A valtozas utan futhatnak majd az illetekes uj segget keresni, egyaltalan nem kell felni attol, hogy ott allnak a szavazok mogott, ha tisztessegesen es meggyozodesuk szerint szavaznak az emberek ezek a fidess csicskak mennek a levesbe. Ugyhogy nyugodtan sajat tollat vive szavazzanak az emberek akire akartnak. A sajat tollra azert van szugseg, mert nemely helyen olyan tollta tesznek ki a szavazo fulkekbe, ami rovid idon belul lathatatlanna valik a vele kitoltott szoveg, illetve az X. A penz illetve barmit fat, elelmet osztogato csicskaknak meg nyugodtan mondhatjak, hogy a fideszre szavaznak, a szavazo fulkeben meg azt tesznek amit akarnak. Nem kell presztis kerdest csinalni a kikenyszeritett velemenybol, ez csupan kegyes hazugsag a csaladjuk, gyerekeik ttulelese erdekeben, senkinek nem okoznak vele kart, ha azt mondjak, hogy a fidessre fognak szavazni es nem azt teszik a vegen. Ezzel csak segitenek az orszag lakosainak es sajat maguknak a valtozasban valo remenyben.

 1. 27 év egyetlen patkánya sem.a csak ott sundorgök a vegen bekapcsolodok sem meggyözöek.forradalom es pártok parlament nyet.népszavis valasztast ellenörzest

 2. Hát , én azt mondtam volna, hogy csak a fityesz! A sok fát meg eltüzeltem volna, áprilisi 8.-ig. Szavazni meg nem megyek, mert minden politikus élősködő, munkakerülő parazita.

  • Nem megy szavazni? Azt hittem, hogy a fiatalok okosabbak és jobban féltik a jövőjüket /+a gyermekeikét is/! Tájékozódással együtt mérlegelni kellene a jövő “esélyeit”!

  • MAGA PÁL DE NEM PATO PÁL AKI NEM MEGY EL SZAVAZNI AZ A SALYÁT MAGÁT RUGJA HASBA ,EJ RÁ ÉRÜNK ARRA MÉG . MIÉRT TESZI TÖNKRE MAGYARORSZÁGOT ,GONOSZTEVÖK URALKODNAK RAJTUNK .FIDESZ ÉS A JOBBIK A GONOSZ TEVÖK PÁRTJAI

  • Akkor NEKED IS “köszönhetem” az átkozott “fülkeforradalmat”, amelyik ezt a szemetet kormányzásra söpörte oda! A hozzád hasonló húgyagyúak, az ország majd fele szavazta meg őket a nemszavazásával és effektíve társtettes párszázezer állampolgártársunk halálában kórházakban, devízakilakoltatások miatt, a saját otthonukban való éhen- vagy fagyhalálukban! Szégyelld magad!

   • Ez a cikk nem arról szól, annak semmi köze a visszaélésekhez. Se ahhoz pl., hogy valakit a munkahelyéről vágnak ki, a megélhetésétől fosztanak meg, mert nem “reszket, hogyha választ, szemét lesütve fontol sanda választ”, hanem nem akar gyomorfekélyben élni az állandó rejtőzés miatt.

     • Ballib-ballib-ballib. Mindössze ennyit voltál képes megtanulni a trollképzésen?! Ki fognak rúgni, kénytelen leszel tisztes munka után nézni.

 3. Hülyeség el kell fogadni amit adnak, a többi meg majd a szavazófülkék magányában eldől. Akinek van egy kis csepp esze, egy talicska fával nem lehet megvenni.

  • pont ezt akartam írni,.,…..ott nem látják mit csinál!!! Bólogatni kel aztán utána szavazni arra aki nekik a legszimpatikusabb a FIDESZEN KÍVÜL !!!!!!!

  • Ez így ok, és jó megoldás, de akkor is muszáj közhírré tenni az aljas és kétségbeesett hatalmi visszaéléseket. Különben sose lesz végük.

 4. “Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.”
  A másik opció a sitt. Az első verzió jobban tetszik nekik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét