A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)

Káposznyák István, aki a DK-Szolidaritás  Hajdú-Bihar megyei közös jelöltje, lapunknak küldte el döbbenetes videó riportját, ami leleplezi az Orbán kormány újabb szavazat vásárlását.

Nyírábrány községben, amely közvetlenül a magyar-román államhatár mellett helyezkedik el, a Fidesz önkormányzati képviselői rendszeresen terrorizálják, zaklatják, zsarolják a mélyszegénységben élő helyi lakosokat.

Kihasználva a hideg, zord időt felkeresik a rászorulókat, s felajánlanak nekik fűtésre való tűzifát, de cserébe szavazzanak a kormányra. Persze ha elutasítják, vagy netán más párt szimpatizánsai akkor szerencsétlenek továbbra is fagyoskodnak fűtetlen otthonaikban.

Sőt volt olyan, akit a munkahelyéről rúgtak ki politikai hovatartozása miatt.

Ugyanezt megcsinálták élelmiszer csomagokkal is, valamint egy helyi lakos arról számolt be, hogy kétezer forintosokat kezdtek el osztogatni abban a reményben, hátha megfelelő helyre teszik majd a voksukat a falubeliek.

A videó riport elején egy asszony arról is beszél, hogy olyan embereknek adtak tűzifát, akik nem is szorultak rá. Pusztán azért, mert ők Fidesz szimpatizánsok s a nyugdíjuk pedig állítólag csaknem 300 ezer forintra rúg.

Ez csak egy település, de ez az aljas jelenség tapasztalható minden Fidesz által uralt vidéki városban, s faluban. Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.

Zina Mihailova

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

37 hozzászólás

  • 2018.01.17 - 12:27
   Közvetlen hivatkozás

   Úgy, hogy ott fog állni mellette az “illetékes”! Szabálytalan és tilos? Kit érdekel…

   Válasz
   • 2018.01.17 - 18:12
    Közvetlen hivatkozás

    Hat ott allhat mogotte, es mit tud tenni, ha nem a fideszre szavaz, es az ellenzek nyerne? A valtozas utan futhatnak majd az illetekes uj segget keresni, egyaltalan nem kell felni attol, hogy ott allnak a szavazok mogott, ha tisztessegesen es meggyozodesuk szerint szavaznak az emberek ezek a fidess csicskak mennek a levesbe. Ugyhogy nyugodtan sajat tollat vive szavazzanak az emberek akire akartnak. A sajat tollra azert van szugseg, mert nemely helyen olyan tollta tesznek ki a szavazo fulkekbe, ami rovid idon belul lathatatlanna valik a vele kitoltott szoveg, illetve az X. A penz illetve barmit fat, elelmet osztogato csicskaknak meg nyugodtan mondhatjak, hogy a fideszre szavaznak, a szavazo fulkeben meg azt tesznek amit akarnak. Nem kell presztis kerdest csinalni a kikenyszeritett velemenybol, ez csupan kegyes hazugsag a csaladjuk, gyerekeik ttulelese erdekeben, senkinek nem okoznak vele kart, ha azt mondjak, hogy a fidessre fognak szavazni es nem azt teszik a vegen. Ezzel csak segitenek az orszag lakosainak es sajat maguknak a valtozasban valo remenyben.

    Válasz
 • 2018.01.17 - 11:51
  Közvetlen hivatkozás

  27 év egyetlen patkánya sem.a csak ott sundorgök a vegen bekapcsolodok sem meggyözöek.forradalom es pártok parlament nyet.népszavis valasztast ellenörzest

  Válasz
 • 2018.01.17 - 12:25
  Közvetlen hivatkozás

  Hát , én azt mondtam volna, hogy csak a fityesz! A sok fát meg eltüzeltem volna, áprilisi 8.-ig. Szavazni meg nem megyek, mert minden politikus élősködő, munkakerülő parazita.

  Válasz
  • 2018.01.17 - 12:54
   Közvetlen hivatkozás

   Nem megy szavazni? Azt hittem, hogy a fiatalok okosabbak és jobban féltik a jövőjüket /+a gyermekeikét is/! Tájékozódással együtt mérlegelni kellene a jövő “esélyeit”!

   Válasz
  • 2018.01.17 - 13:11
   Közvetlen hivatkozás

   MAGA PÁL DE NEM PATO PÁL AKI NEM MEGY EL SZAVAZNI AZ A SALYÁT MAGÁT RUGJA HASBA ,EJ RÁ ÉRÜNK ARRA MÉG . MIÉRT TESZI TÖNKRE MAGYARORSZÁGOT ,GONOSZTEVÖK URALKODNAK RAJTUNK .FIDESZ ÉS A JOBBIK A GONOSZ TEVÖK PÁRTJAI

   Válasz
  • 2018.01.18 - 00:19
   Közvetlen hivatkozás

   Akkor NEKED IS “köszönhetem” az átkozott “fülkeforradalmat”, amelyik ezt a szemetet kormányzásra söpörte oda! A hozzád hasonló húgyagyúak, az ország majd fele szavazta meg őket a nemszavazásával és effektíve társtettes párszázezer állampolgártársunk halálában kórházakban, devízakilakoltatások miatt, a saját otthonukban való éhen- vagy fagyhalálukban! Szégyelld magad!

   Válasz
   • 2018.01.18 - 00:16
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a cikk nem arról szól, annak semmi köze a visszaélésekhez. Se ahhoz pl., hogy valakit a munkahelyéről vágnak ki, a megélhetésétől fosztanak meg, mert nem “reszket, hogyha választ, szemét lesütve fontol sanda választ”, hanem nem akar gyomorfekélyben élni az állandó rejtőzés miatt.

    Válasz
     • 2018.01.18 - 17:51
      Közvetlen hivatkozás

      Ballib-ballib-ballib. Mindössze ennyit voltál képes megtanulni a trollképzésen?! Ki fognak rúgni, kénytelen leszel tisztes munka után nézni.

 • 2018.01.17 - 17:56
  Közvetlen hivatkozás

  Hülyeség el kell fogadni amit adnak, a többi meg majd a szavazófülkék magányában eldől. Akinek van egy kis csepp esze, egy talicska fával nem lehet megvenni.

  Válasz
  • 2018.01.17 - 19:23
   Közvetlen hivatkozás

   pont ezt akartam írni,.,…..ott nem látják mit csinál!!! Bólogatni kel aztán utána szavazni arra aki nekik a legszimpatikusabb a FIDESZEN KÍVÜL !!!!!!!

   Válasz
  • 2018.01.18 - 00:13
   Közvetlen hivatkozás

   Ez így ok, és jó megoldás, de akkor is muszáj közhírré tenni az aljas és kétségbeesett hatalmi visszaéléseket. Különben sose lesz végük.

   Válasz
  • 2018.01.17 - 22:43
   Közvetlen hivatkozás

   mit ugatsz, te büdöspofájú, hazaáruló komcsi fidesznyik birka?
   takarodj a nyájadba, akolba, vályúhoz! te ócska szemét! egybites, senkiházi csürhetag!

   Válasz
  • 2018.01.18 - 00:12
   Közvetlen hivatkozás

   Az unintelligens fideszbérnyalonc – te – amint megszolgálja/od a keresetét/edet. Mondanivalója zéró, sőt mínusz értelmetlenségét tekintve, de muszáj nyekegnie, mert azért fizetik.

   Válasz
    • 2018.01.18 - 17:53
     Közvetlen hivatkozás

     Te beszélsz minőségről?! Még bértrollnak se elegendő a gfagyhőmérsékletű iq-d. Érvekről meg ne is beszéljünk, nemhogy nem telik tőled, de azt se tudod, mit jelent.

     Válasz
 • 2018.01.21 - 20:15
  Közvetlen hivatkozás

  “Mindent, szó szerint mindent megtesznek a hatalomban maradásért.”
  A másik opció a sitt. Az első verzió jobban tetszik nekik.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük