2019.04.24. Névnap: György

Fidesz-versenykiírás: ki tudja brutálisabban gyalázni Juhász Pétert? A díjat közpénzből fizetjük 2 546

Az Együtt a tettek mezején - mondták, teszik

Ahogy közeledik a választás, úgy durvul a névleg még el sem indult kampány. A hétvége célkeresztjébe Juhász Pétert választotta a Fidesz-média és magánéletét sem kímélő, gusztustalan, megalapozatlan vádaskodás-hegy zúdult az Együtt elnökére.

Juhászfigyelő blog

A közösségi média fontos terepe a még “nem is létező” kampánynak. A Facebookon egy időre csendben megbújó Juhászfigyelő blog újjáéledt és mocskolódva indult a maffiaállam feje célja beteljesítésére. Egy összevágott kampányvideót tettek ki, amitől még a magyar kormány-politika aljas mocskához hozzászokott olvasók is öklendeznek. A videóban Juhász jó sokszor szólal meg, de úgy van összevágva, hogy ne derüljön ki, mit gondol pontosan a bevándorlás, a migráció, a kerítés kérdéséről, mindezt ellenőrizhetetlen időben és helyen készített képekkel festették alá.

Juhász Péter 10.000 bevándorlója

Juhász Péter kezdésképp 10.000 bevándorlót telepítene Magyarországra… Védjük meg az országot és a Belvárost Juhász Pétertől!

Közzétette: JuhászFigyelő – 2018. február 9.

 


Veri Juhász, vagy nem veri?

A mocskolódási versenyben természetesen az M-00, azaz a kormánymédiánál is alázatosabban kormánypárti kereskedelmi televíziónak álcázott propaganda hírharsona, a TV-2 sem akar lemaradni. Híradójában mocskos úton megszerzett bírósági anyagokkal igyekeznek alátámasztani Juhász feleségverési ügyét, több olyan adat ismertetésével, amivel nem csak a jóérzés szabályait szegik meg.


Mitől retteg ennyire Orbán és köre, hogy egy, a parlamentbe jutásért küzdő fontos, de mégiscsak mikrópárt elnökére is ráküldi minden harci ebét? Nagy lehet a gáz Fideszéknél, kár, hogy erről nem szól a médiájuk.

Lehet találgatni, kire hoznak létre legközelebb figyelő-facebook oldalt! Ötleteket a szerkesztoseg@varosikurir.hu oldalra várjuk!

Juhász Péter nem veri az élettársát!

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

 

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 Comments

  1. Ahha. Tehát, ha Juhászról azt mondják, hogy veri az élettársát, akkor az lejáratás. Ha egy celebprosti azt mondja, hogy húsz évvel ezelőtt szerinte zaklatták, akkor az maga a kőbe vésett igazság.
    Martont miért nem lejáratni akarta az a szépreményű szinpadon-kézimunkázó csodalény?

    1. Már ebben a témában, más felvetésnéál hozzászóltam. Mindég újra felvetődik egy NEM IS ORSZÁGOSAN fontos személy magán élete!! Magamról tudom, tavaly novemberben volt az 50. házassági évfordulonk. SOK-SOK vitsa veszekedés előfordult. Ebben az az érdekes, egyetlen sajtósem írt arrtól, hogyan végzem munkámat. ÉS MOST ITT JUTOTT ESZEMBE!!!! MI van az ORBÁN családjával/gyerekeket/ hagyjuk. 12 év kormányzása alatt HÁNYSZOR JELENT MEG HÍVATaLOSAN feleségével együtt!! (ÉK.Vezére is szerintem többször.) ( elnézést, kisbetüvel íreom, talán ha együtt jelennek meg valahol. fél, hogy az asszony kikotyog valamit) ROPPANT TITKOS EGY CSALÁD!!!! Kis CSÍÍPÉS!! Gyurcsány feleségét többszörször lehetett látni a KÉT év kormyázása alatt!! Vajnatimit meg meg havonta!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =

Legfrissebb cikkeink

cigi

A párizsi Notre-Dame múlt heti tűzvészében leomlott huszártorony körüli állványzatért felelős vállalkozás szerdán elismerte és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy …

patkány

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány …

cica

Voltunk az Auchanban, mert ott van állatbolt, amit nem szeretek, de abban kapni kiscicákra is használható bolhairtó sprayt, hiszen nekik …

gyerek

Az egyik kép, 2002-ben készült. Egy – talán spanyol – kiskölök üvölti: „A jövő elkezdődött”. A kép amúgy lopott. Mondhatni, …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Fidesz-versenykiírás: ki tudja brutálisabban gyalázni Juhász Pétert? A díjat közpénzből fizetjük!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/fidesz-versenykiiras-ki-tudja-brutalisabban-gyalazni-juhasz-petert-a-dijat-kozpenzbol-fizetjuk/