Fidesz-versenykiírás: ki tudja brutálisabban gyalázni Juhász Pétert? A díjat közpénzből fizetjük

Az Együtt a tettek mezején - mondták, teszik

Ahogy közeledik a választás, úgy durvul a névleg még el sem indult kampány. A hétvége célkeresztjébe Juhász Pétert választotta a Fidesz-média és magánéletét sem kímélő, gusztustalan, megalapozatlan vádaskodás-hegy zúdult az Együtt elnökére.

Juhászfigyelő blog

A közösségi média fontos terepe a még “nem is létező” kampánynak. A Facebookon egy időre csendben megbújó Juhászfigyelő blog újjáéledt és mocskolódva indult a maffiaállam feje célja beteljesítésére. Egy összevágott kampányvideót tettek ki, amitől még a magyar kormány-politika aljas mocskához hozzászokott olvasók is öklendeznek. A videóban Juhász jó sokszor szólal meg, de úgy van összevágva, hogy ne derüljön ki, mit gondol pontosan a bevándorlás, a migráció, a kerítés kérdéséről, mindezt ellenőrizhetetlen időben és helyen készített képekkel festették alá.

Juhász Péter 10.000 bevándorlója

Juhász Péter kezdésképp 10.000 bevándorlót telepítene Magyarországra… Védjük meg az országot és a Belvárost Juhász Pétertől!

Közzétette: JuhászFigyelő – 2018. február 9.

 

Veri Juhász, vagy nem veri?

A mocskolódási versenyben természetesen az M-00, azaz a kormánymédiánál is alázatosabban kormánypárti kereskedelmi televíziónak álcázott propaganda hírharsona, a TV-2 sem akar lemaradni. Híradójában mocskos úton megszerzett bírósági anyagokkal igyekeznek alátámasztani Juhász feleségverési ügyét, több olyan adat ismertetésével, amivel nem csak a jóérzés szabályait szegik meg.

Mitől retteg ennyire Orbán és köre, hogy egy, a parlamentbe jutásért küzdő fontos, de mégiscsak mikrópárt elnökére is ráküldi minden harci ebét? Nagy lehet a gáz Fideszéknél, kár, hogy erről nem szól a médiájuk.

Lehet találgatni, kire hoznak létre legközelebb figyelő-facebook oldalt! Ötleteket a szerkesztoseg@varosikurir.hu oldalra várjuk!

Juhász Péter nem veri az élettársát!

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

 

Korábbi cikkekKövetkező cikk
  • GeoCracker

    Ahha. Tehát, ha Juhászról azt mondják, hogy veri az élettársát, akkor az lejáratás. Ha egy celebprosti azt mondja, hogy húsz évvel ezelőtt szerinte zaklatták, akkor az maga a kőbe vésett igazság.
    Martont miért nem lejáratni akarta az a szépreményű szinpadon-kézimunkázó csodalény?

    • Varga Ferenc

      Már ebben a témában, más felvetésnéál hozzászóltam. Mindég újra felvetődik egy NEM IS ORSZÁGOSAN fontos személy magán élete!! Magamról tudom, tavaly novemberben volt az 50. házassági évfordulonk. SOK-SOK vitsa veszekedés előfordult. Ebben az az érdekes, egyetlen sajtósem írt arrtól, hogyan végzem munkámat. ÉS MOST ITT JUTOTT ESZEMBE!!!! MI van az ORBÁN családjával/gyerekeket/ hagyjuk. 12 év kormányzása alatt HÁNYSZOR JELENT MEG HÍVATaLOSAN feleségével együtt!! (ÉK.Vezére is szerintem többször.) ( elnézést, kisbetüvel íreom, talán ha együtt jelennek meg valahol. fél, hogy az asszony kikotyog valamit) ROPPANT TITKOS EGY CSALÁD!!!! Kis CSÍÍPÉS!! Gyurcsány feleségét többszörször lehetett látni a KÉT év kormyázása alatt!! Vajnatimit meg meg havonta!!

Megosztás