Városi kurír
A napi fontos.

Fidesz-versenykiírás: ki tudja brutálisabban gyalázni Juhász Pétert? A díjat közpénzből fizetjük

2 61

Ahogy közeledik a választás, úgy durvul a névleg még el sem indult kampány. A hétvége célkeresztjébe Juhász Pétert választotta a Fidesz-média és magánéletét sem kímélő, gusztustalan, megalapozatlan vádaskodás-hegy zúdult az Együtt elnökére.

Juhászfigyelő blog

A közösségi média fontos terepe a még “nem is létező” kampánynak. A Facebookon egy időre csendben megbújó Juhászfigyelő blog újjáéledt és mocskolódva indult a maffiaállam feje célja beteljesítésére. Egy összevágott kampányvideót tettek ki, amitől még a magyar kormány-politika aljas mocskához hozzászokott olvasók is öklendeznek. A videóban Juhász jó sokszor szólal meg, de úgy van összevágva, hogy ne derüljön ki, mit gondol pontosan a bevándorlás, a migráció, a kerítés kérdéséről, mindezt ellenőrizhetetlen időben és helyen készített képekkel festették alá.

Juhász Péter 10.000 bevándorlója

Juhász Péter kezdésképp 10.000 bevándorlót telepítene Magyarországra… Védjük meg az országot és a Belvárost Juhász Pétertől!

Közzétette: JuhászFigyelő – 2018. február 9., péntek

 

Veri Juhász, vagy nem veri?

A mocskolódási versenyben természetesen az M-00, azaz a kormánymédiánál is alázatosabban kormánypárti kereskedelmi televíziónak álcázott propaganda hírharsona, a TV-2 sem akar lemaradni. Híradójában mocskos úton megszerzett bírósági anyagokkal igyekeznek alátámasztani Juhász feleségverési ügyét, több olyan adat ismertetésével, amivel nem csak a jóérzés szabályait szegik meg.

Mitől retteg ennyire Orbán és köre, hogy egy, a parlamentbe jutásért küzdő fontos, de mégiscsak mikrópárt elnökére is ráküldi minden harci ebét? Nagy lehet a gáz Fideszéknél, kár, hogy erről nem szól a médiájuk.

Lehet találgatni, kire hoznak létre legközelebb figyelő-facebook oldalt! Ötleteket a szerkesztoseg@varosikurir.hu oldalra várjuk!

Juhász Péter nem veri az élettársát!

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

 

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ